Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aga8871

Dni płodne a seks analny

Polecane posty

Gość Aga8871

Witam serdecznie, Kafeterianki doradźcie mi bo już oszaleję z tych nerwów. Wczoraj uprawiałam z chłopakiem seks analny -nie zaplanowany. Dlatego też wcześniej nie sprawdzałam jak jest z tymi moimi dniami.No i wypadło, że to są dni płodne. Na początku był petting, ale ze względu że jestem dziewicą, zaprzestaliśmy tego gdyż bardzo mnie bolało. No i poszło od tyłu. Chłopak mówi, że nie było dużego wytrysku, ale boje się, że jednak mogło się coś przedostać. Od kilku dni pobolewało mnie podbrzusze i pachwiny. Przechodziłam wcześniej zapalenie przydatków, więc ból był porównywalny. W nocy była maskara, tak mnie ten brzuch bolał. Stał się wzdęty i nadal boli. Byłam na pogotowiu. Lekarz przepisał mi poprzednie leki co do zapalenia przydatków i dodatkowo poprosiłam o Escapelle. Zażyłam go 16 godz. po tej akcji. Brzuch nadal boli, to tego temp. mi się podwyższyła. Powiedzcie mi Kochane, czy mogło w takim przypadku dojść do wpadki? Co Wy o tym myślicie?

Gość gość
W ciąży nie jesteś, ale żadna z ciebie dziewica, jak się w d**e ****asz.

Gość gość
po pierwsze- wtrysk nie musi być duży, żeby do zapłodnienia doszło- do tego potrzebny jest jeden plemnik, po drugie- od seksu analnego w ciążę się nie zachodzi, po trzecie- to prawda, nie jesteś żadną dziewicą, a swoja droga- próby seksu waginalnego Cię bolały, a seks analny już nie? dziwne

Gość gość
Nie słyszałam aby zajść od seksu analnego w ciążę. Co za lekarz po analnym zapisał ci escapelle?

Gość Aga8871
Będą na pogotowiu natrafiłam na dyżur mojego lekarza rodzinnego. Tak, dziewczyny macie rację seks to seks, więc po moim "dobytku". Też się właśnie dziwię, że od tyłu poszło bez zbytniego problemu a "pieszczoty" bolały jak cholera. Może wpłynęło na to że byłam spięta itp.

Gość Aga8871
Jutro jeszcze dla pewności podejdę do ginekologa, ponieważ ta podwyższona temp. mnie niepokoi i strasznie wzdęty brzuch. Podaje mi to jak nic na owe zapalenie, tyle że przy ostatnim nie miałam temperatury jak teraz. Kurka teraz z tą owulacją to już sama nie wiem, bo wczoraj było "sucho". tydzień temu, to był mega 'wodospad". Dopiero dzisiaj nad ranem, pojawił się przejżysty śluz i nie jest on obfity. Dodam, że ogólnie okres miałam spóźniony o 8 dni, ale to wynika raczej z mojego odchudzania...

Gość Aga8871
Jutro jeszcze dla pewności podejdę do ginekologa, ponieważ ta podwyższona temp. mnie niepokoi i strasznie wzdęty brzuch. Podaje mi to jak nic na owe zapalenie, tyle że przy ostatnim nie miałam temperatury jak teraz. Kurka teraz z tą owulacją to już sama nie wiem, bo wczoraj było "sucho". tydzień temu, to był mega 'wodospad". Dopiero dzisiaj nad ranem, pojawił się przejżysty śluz i nie jest on obfity. Dodam, że ogólnie okres miałam spóźniony o 8 dni, ale to wynika raczej z mojego odchudzania...

Gość gość
No lekarz geniusz poprostu. Ot tak stwierdził że to infekcja a przyczyn bólu brzucha jest wiele. I jeszcze to escapelle ot tak po analnym. Żenada.

Gość Aga8871
Dlatego jutro zasuwam do specjalisty. Dodam, że przepisał mi te same leki co ostatnio " bo wtedy pomogły, więc teraz też". Nie, nie chce ryzykować bo wiadomo, że chcę mieć dzieci. Teraz tylko własnie sie boje, czy aby akurat w te dni przez ten anal i ewentualne spłynięcie w te okolice, nie dojdzie do zapłodnienia. Wiem, świruję.... Ale to nie chodzi o to, jak myslą inne że moge zmarnowac sobie życie, tylko czy zapewnię temu dziecku byt, bo to o to głównie chodzi.

Gość Aga8871
Dziewczyny fakt- "mogłam pomyśleć o tym wcześniej". Głupota ludzka nie zna granic....

Gość gość
Szczerze mówiąc żebyś zaszła po analnym to musiałby być spory wytrysk a potem musiałabyś popuścić spermę a do tego spać z tyłkiem w górze żeby spłynęło do pochwy. Swoją drogą w takiej sytuacji to oprócz ciąży pewnie nabawiłabyś się też i kolejnej infekcji.

Gość Aga8871
Już totalnie zachodzę w głowę... On się wogóle nie przejmuje, bo twierdzi że wytrysk nie był duży, poszło od tyłu i jestem "dziewicą" . Także zero stresu z jego strony... A lekarz też twierdził, że raczej nie powinno dojść do ciąży, ale po to bym spokojniej spałą przepisał mi Escapelle.

Gość Aga8871
Poprawiam się- "nie jestem w takim przypadku już dziewicą"... dziewczyny macie rację...

Gość gość
No tak escapelle na spokojny sen. Matko niektórzy lekarze to skończeni debile. zafundował ci ot tak ogromną dawkę hormonów -istną bombę dla organizmu i teraz to dopiero będziesz sie stresować gdy pojawią się tego skutki. A dziewicą to ty nie jesteś zdecydowanie. Swoją drogą nie lepiej było się zabezpieczyć a nie panikować teraz że może coś spłynęło? A tak to jeszcze chłopakowi się infekcja przyplącze. Oj ludzie czemu wy nie myślicie wcale?!

Gość Aga8871
Dopiero teraz to nie będę spać! Fakt jestem idiotką, przyznaję rację bo taka jest prawda... Nie ma się co czarować...

Gość gość
Weź wyluzuj. Wątpię abyś tak zaszła. To byłby wyjątkowy pech gdyby tak sie stało. A na przyszłość zapamiętaj -prezerwatywy przy analnym to nie żaden wymysł.

Gość Aga8871
Czyli Dziewczyny mówicie, że istnieje niewielkie ryzyko, że zaszłam w ciążę? Do tego jeszcze ta tabletka... Jutro z rana pójdę do specjalisty, bo nie ma co zdawać się na opinie rodzinnego. Brzuch nadal mega boli, a ból krąży od pachwin po podbrzusze. Ewidentnie jest coś na rzeczy... Dziękuję Wam serdecznie za uświadomienie mojego stanu rzeczy i porady. Jutro jak coś będę wiedzieć po wizycie, to napiszę czego ten mój internista nie rozpoznał...

Gość Aga8871
Ja mam właśnie w życiu to szczęście "inaczej" :/ Oby tym razem się nie sprawdziło...

Gość Aga8871
Witam ponownie dziewczyny :) Ufff.... byłam u lekarza - mam ropną nadżerkę. Czeka mnie kilku miesięczna kuracja antybiotykowa i grobulki. Więc teraz wszystko jasne z tym moim pobolewaniem brzucha. O ewentualnej wpadce też nie ma mowy. Z USG wyszło, że owulacji do tej pory nie było i dzisiaj czy jutro też nie będzie, choć śluz wskazuje na "te dni". Wyniki cytologi będą za 3 tygodnie, więc teraz stres będzie tylko z nimi. Nawet nie pomyślałabym że mogę to mieć, bo wcześniej nie było żadnych objawów, a lekarz stwierdził że posiadam ją od dobrych kilkunastu miesięcy. No nic, rozpoczynam kuracje antybiotykowa, a w razie czego czeka mnie laser (mam nadzieję, że jednak nie będzie potrzebny, bo czytałam jakie mogą być potem skutki- trudności z zajściem w ciążę, itp.) Dziękuję Wam komentarze i pomoc. Pozdrawiam Aga8871

Gość poradkaumarty
Super, że wszystko wypadło całkiem dobrze :) A jeżeli w przyszłości będziesz przeżywać takie problemy to proponuję najpierw wygooglować potrzebne informacje. Wystarczy kilka kliknięć i odpowiedzi gotowe: http://leczymysie.pl/dni-plodne-kalendarzyk/

Gość kapussniakk
doprawdy uroczo;-) Dziewica co sie w doope cisnie. To tak alternatywnie? W przednia dziure cie bolalo wiec dalas w tylnia? Spiew ptakow, romantyzm i spacery w swietle ksiezyca normalnie! Mam nadzieje ze to prowo bo chyba sie pochlastam z nadmiaru glupoty ktore tu czytam!

Gość gość
Oj to na pewno jesteś w ciąży jak się spuścił... w ciąży jelitowej :D