Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ZŁA OPINIA O ŁODZI

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego o Łodzi mówią w Polsce że to miasto patologii i tam mieszkają same świry i bandziory a najgorzej jest na Bałutach coś w tym jednak musi być może ktoś się wypowiedzieć

Gość gość
może i łódź ma złą opinię, ale nie przejmuj się, bo które miasto w kraju ma dobrą?

Gość gość
Łódź jest brudna, nie ma tutaj pracy a nawet jak coś to ulotki, albo zapierdziel za grosze z miotła w d***e. Bałuty to faktycznie przykra okolica, dlaczego- nie wiem. Miałam tam kilka przykrych sytuacji. Jak skończę studia to uciekam w siną dal z tego miasta. Chociaż małe miejscowości dookoła są spoko. Na przykład Konstantynów czy Aleksandrów.

Gość gość
Słyszałem że najgorsze są teraz w Łodzi wszyscy tak mówią okolice Górniaka Grabowa Zarzewska Suwalska itp

Gość gość
Aleksandrów i Konstantynów Łódźki to dopiero patologia. Nie wiem, skąd gość z 21:09 wziął, że te miejscowości są spoko. Łódź się rozwija, z czasem będzie coraz więcej miejsc pracy. Niestety, jest zbyt blisko Warszawy, i zawsze będzie do niej porównywana. I tak, w zestawieniu ze stolicą to Łódź jest dziurą bez perspektyw. A łatkę patologii przykleja się nam przez pijaków i biedotę, która niestety zamieszkuje blisko centrum. I stąd taka wizytówka.

Gość gość
wlasnie wrocilam z lodzi i uwazam, ze to miasto jest przerazajaco smutne i obskurne, burdel na kolkach, nieszczescie w oczach ludzi i te wielkie, obrzydliwe i karykaturalne bannery z reklmami zakladow samochodowych oraz zielarek. fuj.

Lodz jest pieknym miastem z ogromnym potencjalem, ale jest niestety zle zarzadzane i pomijane. Wazniejsze sa oczywiscie wwa, wroclaw, krakow. Fe. I Baluty to nie tylko patologia :o

Gość gość
bo to miasto zydowskie a wiecie o zydzi tam robili(jak nie to ogladnijecie sobie polski film"ziemia obiecana) Ja mieszkam w uk ale tu gdzie jestem jest pelno ludzi z lodzi(jedna fabryka miala umowe z up w lodzi) i szczerze pwoiem ciezko spotkac normalna osobe z lodzi.

Gość gość
Ja tez xlodzi i z balut nie jest tak zle ale z praca dziadostwo