Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdesperowanananananna

Jak zmusic syfiare do sprzatania

Polecane posty

Mieszkam w szkole z internatem. W pokoju z dziewczyną, która w ogóle do puki jej się nie powie i nie pokaże paluszkiem co i jak to nie ruszy dupska i nie posprząta zupełnie nic. Nienawidzę takich ludzi jak ona, zasyfiałych, spoconych, śmierdzących ale niestety nie mogę ani ja się wynieść ani jej wynieść z pokoju ;/ Codziennie zbieramy oceny z całego dnia za kulture osobistą, zajęcia, dyżury itd i w tym również ocenę z pokoju. Ta śmierdząca paniusia ma w głowie tylko wystawić cycki na wierzch, zapalić papieroska i olać cały system. Jak się ją o coś poprosi (np. o zmycie podłogi) to potrafi bezczelnie powiedzieć, że już to robiła kilka dni temu. Tylko że u nas, bynajmniej u mnie w pokoju robi się to 2 razy dziennie. Nie jestem jakimś pedantystycznym pucusiem ale nienawidze jak ktoś nie sprząta. Jest jeszcze jedna ze mną w pokoju którą też to drażni i nie wiemy jak ją "zmotywować" do sprzatania. Miałyśmy taki pomysł żeby przy innych jej siary narobić na wieczornym liczeniu się albo przy chłopcach w szkole czy coś. Nie wiemy co robić :( mam już jej dosyć, nawet perswazje słowne przestają na nią działać po woli. Nawet ostatnio często "Zapomina" się umyć....

Gość gość
mysle, ze nie zmusisz jej, na to nie ma raczej rady. sa gorsze problemy, pamietaj o tym. Ja sama nie lubie sprzatac, i jedyne co u mnie pomogło to ograniczenie ilosci rzeczy do absolutnego minimum...

no dobrze ale może ty akurat sprzątasz sama dla siebie. jak by ta brudna sciera bnie sprzatala i smierdziala tam sobie sama dla siebie to by mnie to waliło ale ona mieszka w moim pokoju i raczej mnie to OBCHODZI czy śmierdzi, czy jest czysto. Oczywiscie jak to zwykle ostatnio jej się "Zdarza" dzis spi nieumyta.. FUJ KURRRRRRRR... FUJ!

Gość gość
a co ty robisz w Wielkanoc w internacie?

Gość gość
Wybacz, ale jak dla mnie ty też jesteś syfiarą, skoro nawet pisać nie potrafisz, byk na byku, syfiara ortograficzna.

Gość gość
No wlasnie

Gość gość
to ja pytałam co robisz dziś w internacie - jutro do szkoły nie idziecie przecież

Gość gość
Do 22:14.A ty dla mnie, bo używasz słowa syfiara, fuj

Gość gość
bynajmniej to nie przynajmniej, durna p**do - bierz się lepiej za sprzątanie, bo tylko to ci wychodzi