Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chorwacjajaki koszt wakacji

Polecane posty

Gość gość

chciałabym pojechać do Chorwacji, przetrzepałam już trochę różne fora ale opinie co do cen są skrajnie rozbieżne. Ile wydaliście na 1 osobą biorąc pod uwagę benzynę i sam pobyt oraz noclegi. chcemy jechać w 4 osoby autem z Katowic na tydzień, większość jedzenia zabrać ze sobą, wiadomo takie suche typu ryż, makaron, jakieś zupki chińskie, konserwy, słoiki itp. Raz spotkałam się z opinią że facet wydał 1700zł na dwie osoby a na innych forach pisza że 1300zł od jednej osoby to minimum

Gość gość
Po jaki hooj wakacje jak zamierzasz tam taki cyrk urządzać :o do zakopca s pojedź macie blisko.

Gość gość
co nazywasz cyrkiem?

Gość gość
prowiant :o na wakacjach je się w restauracjach a nie jak żebrak sam gotuje i potem trzeba się wstydzić za polską biedotę

koszt podobny jak w Polsce hotele drogie, restauracje dobre drogie, pola namiotowe i knajpy tanie wszystko zalezy od standardu

Gość pani paulina
5 tys na 2 osoby na 10 dni winiety są b drogie

Moja babcia z dziadkiem byli w Chorwacji w ubiegłym roku i na 10 dni wydali na dwie osoby około 5500 zł, z tym że sam dojazd mieli autokarem z wycieczką i nie wiem czy to wyszło drożej czy taniej niż gdyby jechali sami autem. Jedzenie kupowali tam gdzie większość turystów, nie gotowali sami, ale znając moją babcię nie byli też specjalnie rozrzutni :)

Gość gość
większość jedzenia zabrać ze sobą, wiadomo takie suche typu ryż, makaron, jakieś zupki chińskie, konserwy, słoiki itp. O K***A !!!

Gość Asia969
1000zł na bank trzeba liczyć na osobę nawet jeśli zabiera się jedzenie. Fakt winiety są mega drogie ..No i jeżeli szukacie fajnego noclegu nad samym morzem i nie drogiego to polecam Adriatic Camp koło Primosten http://www.autocamp-adriatiq.com/en Pozdrawiam :)

Gość autorka topicu tegooo
szczerze mówiąc nigdy na wakacje nie zabierałam jedzenia ale wszyscy piszą żeby do Chorwacji wszystko zabrać bo tam drogo jest. I z tego co sie orientuje tak robi znaczna większość osób a tu nagle się okazuje że na kafe siedzi sama burżuazja co niby krewetki wcina na śniadanie i homary na kolacje a tak naprawdę najdalej byli w kozich wulkach u babci na wakacjach

• NAJŚWIEŻSZE

• 3
      Hej