Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JarekKrk

Stosunek bez zabezpieczenia w czasie miesiączki

Polecane posty

Gość JarekKrk

Witam, Kilka dni temu kochałem się z dziewczyną w trakcie okresu, w 3 dniu cyklu. Pierwszy raz miałem taką sytuację. Nie użyliśmy żadnych zabezpieczeń, stosunek był do końca. Dziewczyna ma cykle 28 dni i 1/3, twierdzi, że ostatni wydłużył się jej nawet do 30 dni. Ona jest spokojna, mówi, że nie pierwszy raz miała podobną sytuację, tylko ja trochę panikuję. Czy stosunek w 3 dniu cyklu w czasie okresu niesie za sobą duże ryzyko zajścia w ciążę ? Pozdrawiam

Gość dead death brain 666
nauczyciele i pracodawcy to mafia i wysłannicy szatana! ŻÓŁTE PAPIERY I NIEPOCZYTALNOŚĆ! diabły i szatany odejdźcie! WIDZĘ TWARZ BOGA I SŁYSZĘ GŁOSY!

Gość JarekKrk
Czy ktoś może odpowiedzieć normalnie, ma w tym jakieś doświadczenia? Jakie jest ryzyko w takim czasie ?

Gość gość
W zasadzie to jedyne bezpieczne dni to te po owulacji. ale tutaj też nie ma pewności kiedy była owulacja jeśli się jej nie monitoruje. nie rozumiem twojego podejścia -najpierw seks do końca a teraz panika. Ryzyko jest niewielkie o ile była to faktycznie miesiączka a nie np. krwawienia okołoowulacyjne.

Gość gość
Jak ocenia się takie ryzyko ?

Gość gość
Na oko, wg faktów. Nie ma na to wzorów bo to nie matematyka. Teoretycznie nic nie będzie ale życie pokazuje co innego. Znam osobę która urodziła się w wyniku takiego "bezpiecznego seksu w czasie okresu".

Gość gość
zawsze jest ryzyko, nawet w czasie miesiączki. No ale chyba byłeś świadomy co robisz. Możliwe też, że panna chce sobie znaleźć "tatusia" :D

Gość gość
Były to dni niepłodne więc spokojnie. Pamiętajcie jednak, że owulacja może się przesunąć, więc lepiej jest je wyznaczać na bieżąco. Ja mam do tego mikroskop owulacyjny- Afrodytę. Spokojnie mogę ją polecić, u mnie się sprawdza.

Gość zosiakkk
Plemniki mogą przetrwać do dni płodnych. Lepiej iść do lekarza po pigułkę po. Listę aptek i lekarzy, gdzie można ją dostać znajdziesz na wpadka.pl

Gość gość
Tak najlepiej... władować w siebie ogromną dawkę hormonów z powodu nikłego ryzyka ciąży... może niech najlepiej już sobie umówią wizytę w klinice w Czechach?! Ludzie palnijcie się w łeb, dalej słuchajcie tych sierot płaconych od linijki przez koncerny farmaceutyczne

Gość gość
W tych dniach jest to naprawde bardzo malo prawdopodobne. Na przyszlosc zabezpieczajcie sie lub nie spuszczaj sie do srodka tylko na cycki.

Gość JarekKrk
72 godziny już niestety minęły...

Gość gość
cześć! Słuchajcie, mam 17 lat, jestem dziewicą, 2 tygodnie temu uprawiałam z chłopakiem petting, jego członek nie znalazł się blisko mojej pochwy, jednakże była chwila, że dotknęłam jego penisa na którym znalazł się preejakulat, poczym poprawiłam sobie podpaskę. Teraz mam inny ból piersi niż zwykle, mianowicie bolą mnie tylko sutki, a nie całe piersi. Czy mogę być w ciąży?

Gość JarekKrk
Proszę jak chcesz to napisz swój temat, a nie na moim, ja się też denerwuje ze swojej głupoty. Ale takimi bzdurami jak Ty nie martwiłem się jeszcze nigdy, od poprawiania podpaski nie zachodzi się w ciążę, uroiłaś ją sobie i tyle... pozdrawiam i więcej luzu bo się nie ma czego bać