Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy powiedzieć jego żonie, ze kochaliśmy się ?

Polecane posty

Gość gość
Jaki masz problem???? Czy poinformować kobietę o tym, że będąc zauroczona jej mężem skorzystałaś z okazji i wlazłaś mu do wyra? Koniecznie poinformuj. Nie zapomnij dodać, ze było tak ekscytująco, że facet nawet tego nie pamięta :D Puknij się w pusty łeb.

Ależ pomagamy !!! Jesteś tanią d***** i nic tego nie zmieni. Najlepiej jak zaczniesz dawać na prawo i lewo bo do niczego się więcej nie nadajesz. Wiedząc że ktoś ma dzieciaki, wchodząc mu do łóżka, nie zasługujesz na nic więcej. Myślisz zapewne że jak powiesz jego żonie, to ona go wyrzuci a on przyjdzie do ciebie? Absolutnie nie. Takie zlew na spermę nie dostanie tylko w ryj, usłyszy że jest nikim i że ma s********ć. To tyle w kwestii porady szmato.

Gość gość
trzymaj pysk na kłódke zdziro, widac ze specjalnie sie podłożyłas zeby rozbic jego rodzine, ani słowa jego zonie i trzymaj sie od nich z dala

Gość gość
słuchajcie nie oceniajcie mnie jestem porządną kobietą! tylko teraz okres mi się spóźnia no i jest problem niby impreza była pół roku temu ale dawałam całemu męskiemu gronu w pracy no i teraz okres mi się spóźnia :( czy spędzić 100 chłopa do salki konferencyjnej i od każdego pobrać włosa łonowego? - muszę ustalić czyja fasolinka zakiełkowała :o dodam ze w pracy jest 10 murzynów i 3 azjatów i jden garbaty

Gość gość
Oj jak nam urodziła się córka... wszystkie problemy stały się nie istotne, mąż był tak dumny i szczęśliwy, chodził jak zahipnotyzowany a mnie to o mało po stopach nie całował, powiedział że zakochał się we mnie jeszcze bardziej za to że urodziłam mu cudne dziecko. Zawsze marzył o córeczce. Nasza miłość rozpaliła się na nowo jeszcze większym płomieniem

Gość gość
autorko jesteś dla mnie nic nie wartą szmatą, która zasługuje tylko na to, żeby splunąć w jej stronę. Wchodzić pijanemu, żonatemu facetowi do łóżka.... masakra to jest gorzej niż d****** W takich sytuacjach wstyd mi, że sama jestem kobietą. Ale nie martw się karma powraca i jeśli kiedy znajdzie się jakiś frajer, który się z Tobą ożeni to jestem pewna, że też Cie zdradzi z jakąś dupodajką.

Gość gość
Autorka zapomniała napisać, że wlazła na niego i sama go zerżnęła ha ha.

Gość gość
faktycznie autorko jestes gorsza niz d***** bo sama wlazłas do wyra pijanemu facetowi i jesli juz to nie kochaliscie sie a pieprzyliście, albo raczej Ty jego skoro on nic nie pamieta. Milczałas pół roku to milcz dalej jesli nie chcesz byc szmata znana w całej firmie. On sie pewnie wyprze a ty wyjdziesz na tania dziwke ( jestes nia) która chciała rozbic rodzine

podejrzewam, że chodzi Ci o to, że jak powiesz jego żonie, to ona go zostawi i jest cały Twój - mylne wrażenie. jeśli ją kocha, nie będzie chciał Cię znać i zrobi w oczach swojej żony z Ciebie ladacznicę, która weszła mu do łóżka gdy był pijany. przemyśl to sobie. :)

Gość gość
nie jestes autorko wiarygodna, jak jej powiesz ze spałaś z nim pół roku temu to ci nie uwierzy, on sie wyprze powie ze przystawiasz sie do niego od dawna, koledzy z firmy to potwierdza, nie dosc ze bedziesz firmowa zdzira to jeszcze stracisz prace idiotko :D

Tania k***wko: "słuchajcie nie oceniajcie mnie jestem porządną kobietą!" - porządne dziewczyny nie wchodzą żonatym facetom do łózka tylko dlatego że są pijani. A ty jesteś pustą zdzirą. I na co liczysz, na słowa otuchy?

Gość gość
Sama tego chciałaś? łazilaś za nim aż cię puknął, wykorzystał to, że jesteś chętna i nic nie pamięta? Może powinnaś kusić bardziej?

Gość gość
ej ale jeśli on był tak pijany to jakim cuden stanęła mu pała i się spuścił? Przecież w takim stanie jak się pada na wyro to już się śpi w trupa

Gość gość
tak na nia najeżdzacie, a Kim jest ten facet?? Ona nie zdradziła męża, była wolna i skorzystała, a on??? Kim jest to ś****wo??? Nawet jeśli ona jest firmową k***wką, to on jest od niej milion razy gorszym ś****wem.

Gość gość
ale wy jestescie nienormalne kwoki. az dziw, ze te bzdury wypisuja kobiety strzelajac same sobie w kolano, szerzac takie poglady. to facet puscil sie po pijaku nic nie czujac do tej kobiety(w przeciwienstwie do niej), dla samego seksu i jeszcze pali glupa z premedytacja, ze nic nie pamieta a wy jedziecie po autorce. pomijajac juz fakt ze gosc ma zone i dzieci i to on ma zobowiazania, on jest puszczalskim cawnym lajdakiem, ktory wykorzystal dziewczyne o ktorej doskonale wie, ze sie w nim podkochuje. cham i prostak. ale nazwanie kobiety k***a przychodzi wam tak latwo jak spluniecie. jak dla mnie wszytskie powinnyscie byc wykastrowane albo przejsc operacje zmiany plci, skoro potraficie zgnoic kobiete, ktora mniej zawinila niz faceta. moze tu same muzlumanki siedza? w kazdym razie rzygac mi sie chce jak was czytam, drogie PANIE.

Gość gość
Gość z 12:00 znałam kiedyś faceta, który był nieprzytomny z chlania, a na dotyk reagował. Mało tego, jak zaliczał taki zgon, to można go było zaprowadzić wszędzie i zrobić z nim wszystko. Taka bezwolna lala się z niego robiła. Byłam z nim 3 lata, to wiem.

Gość gość
Powinna temu facetowi zniszczyć życie, nie ma nic do stracenia, a ten facet to żywe g***o i zasługuję na zniszczenie mu życia!!!! Chyba broni nie trzymała mu przy skroni jak ją posuwał nie??? tak myślałam dlatego ten facet zasługuję na najgorszą kare, bo to on jest najbardziej winny w tej całej sytuacji.

Gość gość
12:00 dokladnie, nie ma czegos takiego. jakby byl pijany do nieprzytomnosci, to lezalby jak kloda, a jakby mu sie nawet urwal film to nie na tyle, zeby nie miec przeblyskow, kompletnie nic nei pamietac. w koncu seks to wysilek zarowno fizyczny jak i psychiczny. co najwyzej moze sie tlumaczyc, ze puscily mu hamulce a nie ze nie pamietal. wymowka prosto ze wsi "kozia dupa" miejscowych lovelasow, co to ni chca uznawac swoich bekartow.

Gość gość
łaziła d***** i sie podłozyła, gardze takimi babami

Gość gość
Gość 12:06 autorka sama napisała, że zakochała się, ale on ja ciągle odrzucała, dopiero na imprezie integracyjnej, kiedy to on pił całą noc, nad ranem coś się zdarzyło. On może faktycznie nic nie pamiętać, a może i pamiąta, ale sam fakt. Jeśli on mówi, że nic nie pamięta, to znaczy, że ma autorkę głęboko w 4 literach i niech sobie panienka odpuści. Jeśli facet jest gnojkiem, to prędzej czy później to wyjdzie. Ale autorka nic na tym, że powie jego żonie o skoku w bok nie zyska.

Gość gość
12:07 to ty myslisz, ze autorka uprawiala seks z takimi "zwlokami" co leza na tapczanie, postawila mu rekami a pozniej sie na niego nadziala? a on jak zaklety? chyba zartujesz. powiem ci tak, zdazalo mi sie byc mocno pijana, urywal mi sie film, ale przeblyski mialam. za to te osoby, ktore uchlewaly sie na umor nie byly w stanie ruszyc reka! ok, nie panowaly nad swoja fizjologia (bo np sikali bezwiednie:( ), wiec zgodze sie ze taki facet moglby miec wzwod ale zeby uprawial seks? nie ma takiej opcji

Gość gość
12:14 ja tam bym wolala wiedziec, czy mezus mnie zdradzil i przy okazji przytaszczyl mi potencjalna chorobe weneryczna badz hiv do lozka malzenskiego. wiec zdanie, ze predzej czy pozniej wyjdzie, ze facet jest lajdakiem mnie by nie interesowalo. chyba ze wy wolicie nie wiedziec o takich rzeczach i wiezc 'szczesliwe' zycie bez problemow.

Gość gość
Do tej, która "rzygała na piszące tu kobiety". Jeśli sama jesteś taką łajzą, która najpierw uwodzi żonatego faceta, a po odrzuceniu włazi mu do łózka, gdy ten jest kompletnie pijany, a potem jeszcze zastanawia się czy poinformowac o tym zonę (nie bardzo wiem o czym, chyba o własnym k*******e) to mogę tylko współczuć :)

Gość gość
gość 12:15 a dobrze przeczytałaś co ja napisałam? Nie odniosłam się do przypadku autorki, tylko napisałam innemu gościowi, że istnieją przypadki, kiedy będąc nieprzytomnym z upicia się można mieć erekcję. I jaaakąąąą! Mówię ci z moim facetem mogłam w takim stanie robić co tylko chciałam. :)

Gość gość
12:20 tak oczywiscie, ze jestem taka "k***a", skad wiedzialas? ale ty jestes madra, jak trafnie oceniasz zwiazki przyczynowo skutkowe, pogratulowac. do rzeczy: mysle, ze jesli podzielic wine tej pary w stosunku procentowym, to 95% winy jest mezusia, 5% autorki, wiec oburza mnie to, ze jedziecie oczywiscie ( jak w kazdym temacie) po autorce, a facet cacy. ale skor macie takie progi tolerancji wobez waszych "mezczyzn". tak wychowujecie synalkow, to mnie nie dziwi, czemu taka masa "gentelmenow" nas otacza.

Gość gość
Jeśli mózg nie pracuje to fiut ani tyle. Owszem ręką mogła mu postawić bo to reakcja na pieszczote, krew napływa, ok ale podniecenie głównie rodzi się w głowie, jak facet nie myślał to tym bardziej się nie podniecał. Np mój facet często w nocy ma mocny wzwód, stoi mu jak maczuga, nie raz chciałam mu coś tam ręką zrobić ale nie ma szans, sam opada po chwili i tyle a rano on nic nie pamięta, nawet nadal mi nie wierzy że coś takiego ma

Gość gość
12:23 no tak, wierze ci, tylko czy on tez cie dotykal, piescil, poruszal sie, czy tylko lezal jak zwloki z podniesionym penisem?

Gość gość
gość 12:20 tak oczywiscie, ze jestem taka "k***a", skad wiedzialas? ale ty jestes madra, jak trafnie oceniasz zwiazki przyczynowo skutkowe, pogratulowac. do rzeczy: mysle, ze jesli podzielic wine tej pary w stosunku procentowym, to 95% winy jest mezusia, 5% autorki, wiec oburza mnie to, ze jedziecie oczywiscie ( jak w kazdym temacie) po autorce, a facet cacy. ale skor macie takie progi tolerancji wobez waszych "mezczyzn". tak wychowujecie synalkow, to mnie nie dziwi, czemu taka masa "gentelmenow" nas otacza. x Rzeczywiście, pomiędzy następujacymi faktami: - ona zakochana w nim, on jej nie chce - ona wie, że ma zonę i dziecko - on jest pijany i wywija z nią numerek którego nie pamięta jest tak skomplikowany związek przyczynowo - skutkowy, że trzeba wielkiej mądrości, żeby go zrozumieć. x moja rada: wylecz sie z nienawiści do facetów to może staniesz się pełnowartościową kobietą

Gość gość
Czemu mnie obrażacie. Wiem, że zrobiłam źle. On nie pamięta kompletnie nic. Film mu się urwał. Nie wie jak trafił do pokoju. Wie co robił zanim trafił do pokoju.

Gość gość
Było ciemno tak romantycznie, tak dobrze. Chciałabym spędzać z nim codziennie takie chwile. On ma wolne wraca do pracy dopiero za miesiąc. Jego żona miała cesarkę i musiał wsiąść wolne.