Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy powiedzieć jego żonie, ze kochaliśmy się ?

Polecane posty

Gość gość
ja bym nie mówiła, po co, skoro on nie pamięta? chyba, tylko z zemsty na nim.

Gość gość
a tak w ogóle to skoro wiedziałaś, że ma żonę dziecko i drugie w drodze, to po co go ciągnęłaś do łóżka? człowiek nie zwierzę, ma hamulce

Gość gość
Nie wiedziałam, że ma drugie dziecko w drodze. On raczej nie chwali się swoim życiem prywatnym. Wiedziałam, że ma żonę i syna, bo ma ich zdjęcie na biurku

Gość gość
12:28 co do zwiazku przyczynowo skutkowego:) to mialam na mysli nazwanie mnie "k***a" bo bronie autorki i wkurza mnie calkowity najazd na nią

Gość gość
no tak - żona i syn to nic ważnego, można uwieść faceta, ale drugie w drodze zmienia sprawę? :D autorko, jaki masz iloraz inteligencji?

Gość gość
Myślałam, że może nie najlepiej w ich małżeństwie. No, ale jakby było źle to by się na drugie nie zdecydowali.

Gość gość
Serce mi wali jak sobie o nim myślę.

Gość gość
no to jak jest dobrze w ich małżeństwie to niech tak pozostanie. chyba żeś mściwa pi..ta i pies ogrodnika w jednym...

Gość gość
Nędzna k***wko z 13:08 skoro jej bronisz, to sama wskakujesz pijany żonatym do łóżka. Obie nadajecie się na to aby wam publicznie naszczać w wasze k***wskie ryje.

Gość gość
gość 12:28 co do zwiazku przyczynowo skutkowegousmiech.gif to mialam na mysli nazwanie mnie "k***a" bo bronie autorki i wkurza mnie calkowity najazd na nią x a ja nie widzę żadnej okoliczności łagodzącej dla autorki są kobiety oszukiwane, uwodzone, mamione opowieściami o wspólnej przyszłości a tu? jeden numerek (w dodatku nie wiemy jaki), a autorka chce informować żonę pytam: o czym? o tym, że sama wie, ze zrobiła źle? tu nie ma zadnego romansu, jest bzykanko po pijaku i tyle:

Gość gość
dziewczyny dajcie spokój,to znowu ta psycholka co wymysla rózne historie na kafe,o piłkarzu,stomatologach,kolagach męza co nie chca się z nimi kumplowac po stylu pisania widac ze to ona,DZIEWCZYNO IDŹ DO PSYCHIATRY

Gość gość
Kobieto, była chwila, bzykanko, zamknij gębę i spadaj. Wykorzystałaś chwilę by się powalić i wydawało ci się ze to namiętność, pożądanie. Weź sie nie kompromituj, dawaj na lewo i prawo jak lubisz nie musisz koniecznie się chwalić. Jak masz donieść weź lepiej daj ogłoszenie w gazecie ze zdjęciem swoej c.... najlepiej.

Gość gość
13:18 gratuluje inteligencji 13:19 oby tobie sie nie przytrafil facet, ktory w twoim mniemaniu bedzie idealny a w rzeczywistosci bzyka po pijaku, bo "po pijaku sie nie liczy". ja bym wolala znac prawde niz udawac ze deszcz pada jak na mnie pluja. ale jesli wy wolicie zludne szczescie z facetem, ktory potrfi zdradzic + choroby weneryczne i hiv w prezencie od mezusia lovelasika, to wasza sprawa. kobieta powinna sobie darowac tego gacha dla wlasnego dobra, ale wiekszosc wizy lezy po stronie samca, ktory skrzywdzil swoja zone, dzieci i autorke. nie jest bezbronnym cieleciem, ma umysl, wole, wiee wiedzial co robi. skoro wie, ze nie kontrolije sie po alkoholu, to mogl nie chlac jak swinia i nie wykorzystywac slabosci autorki.

Gość gość
Skoro schlał się do nieprzytomności i nic nie pamięta to znaczy, że ty go bezczelnie wykorzystałaś po pijaku! To podchodzi pod g***** takie moje zdanie.

Gość gość
dziewczyny dajcie spokój,to znowu ta psycholka co wymysla rózne historie na kafe,o piłkarzu,stomatologach,kolagach męza co nie chca się z nimi kumplowac po stylu pisania widac ze to ona,DZIEWCZYNO IDŹ DO PSYCHIATRY

Gość gość
13:19 oby tobie sie nie przytrafil facet, ktory w twoim mniemaniu bedzie idealny a w rzeczywistosci bzyka po pijaku, bo "po pijaku sie nie liczy". ja bym wolala znac prawde niz udawac ze deszcz pada jak na mnie pluja. ale jesli wy wolicie zludne szczescie z facetem, ktory potrfi zdradzic + choroby weneryczne i hiv w prezencie od mezusia lovelasika, to wasza sprawa. kobieta powinna sobie darowac tego gacha dla wlasnego dobra, ale wiekszosc wizy lezy po stronie samca, ktory skrzywdzil swoja zone, dzieci i autorke. nie jest bezbronnym cieleciem, ma umysl, wole, wiee wiedzial co robi. skoro wie, ze nie kontrolije sie po alkoholu, to mogl nie chlac jak swinia i nie wykorzystywac slabosci autorki. x Już widzę jak to on (ten który nie dawał jej nigdy żadnych szans, schlany tak że nic nie pamięta) wykorzystał ją, a nie to ona w ten sposób chciała coś ugrać. I nadal chce, stąd pomysł poinformowania żony :) A ja Ci życzę (na zasadzie wzajemności), żeby w otoczeniu Twojego męża nie znalazł się taki babol.

Gość gość
przestań sobie podbijac temat PSYCHOLKO

Gość gość
Nie czytała wszystkiego. Autorko, proponuję CI, byś ogłośiła tę wiadomość na plakacie w pracy :) Co tam żona! Wszystki opowiedz; swoim rodzicom, sąsiadom itd. Na pewno zyskasz szacunek i sympatię :)

Gość gość
Trzeba byc desperatką albo ostatnim pasztetem by rzucać się na pijanego faceta.

Gość gość
Trzeba mieć mocno w czubie zeby film sie urwal i raczej wtedy by mu nie stanął! Cos krecisz kobieto.

Gość gość
hmmm to pewnie provo ale ja nie rozumie dlaczego wy naskakujecie tylko na autorkę ? Myślicie ze kochanki sila zaciągają żonatych facetów do lozka ? HAHAHAHA

Gość gość
A jaka ona kochanka? mowa była o jednym numerku z facetem, który był tak pijany, że nic nie pamięta. Do tego, żeby być kochanką potrzeba woli faceta, a on nie był świadomy tego co robi. Jeśli historia jest prawdziwa to bardziej uwierzę, że to "kochanie się" to były macanki ze zwłokami niż prawdziwy seks.

Gość gość
Gościu z 13:29 a czy my rozmawiamy o inteligencji czy o d****ach które się puszczają na imprezach integracyjnych? Od pustaków oczekujesz nie wiadomo czego? K***y to k***y i należy je nazywać po imieniu.