Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klaudyna9409

Spóźniający się okres

Polecane posty

Gość Klaudyna9409

Witam ! Okres spóźnia mi się już 3 dzień i boje się, że mogę być w ciąży. Z chłopakiem się zabezpieczaliśmy prezerwatywą, dodatkowo on wychodził ze mnie przed wytryskiem i każdą gumę sprawdzaliśmy czy nie była pęknięta. Trochę się obawiam bo w marcu miałam dwie miesiączki, jedną 8 marca trwała około 3 dni i była obfita, natomiast druga pojawiła się 21 marca i była skąpa i występowały w niej skrzepy brązowe i nie była bolesna. Dodam, że przed tą miesiączką 8 marca byłam w szpitalu, ponieważ dopadła mnie grypa żołądkowa i lekarze zbadali przy okazji, że mam strasznie niski poziom potasu, który się utrzymuje. Po powrocie badałam potas i cały czas był jego niedobór. Teraz powinnam już mieć @ ale się nie pojawia. Ostatnio przeszłam na dietę i zaczęłam intensywnie ćwiczyć do tego właśnie wróciłam z nad morza. Czy zmiana klimatu i przejście na dietę mogło spowodować opóźnienie @ ? od 19 kwietnia do wczoraj miałam biały ciągnący śluz i lekki ból lewego jajnika, szyjka znajduje się nisko, jest lekko otwarta i twarda.

Gość gość
nie wiem spytaj ginekologa

Gość Klaudyna9409
prosze o jakąś odpowiedź

jeżeli jesteś pewna, że Twój chłopak się w Ciebie nie spuścił to nie masz czego się obawiać. ja przy zmianie klimatu dostałam okres, choć byłam po. ale każdy organizm działa inaczej, może Ci się spóźniać, no, ale jeśli nie dostaniesz przez dłuższy czas to idź do ginekologa.