Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziwny_przypadek7788

Czy można wyładnieć z wiekiem? Po 30tsce?

Polecane posty

Podobno kobieta im dalej od 25 r.ż tym mniej atrakcyjna, a ja jestem przykładem na coś przeciwnego. Zawsze miałam niskie poczucie własnej wartości i kiedy juz myślałam, ze mój okres "świetności" minął (chociaż nigdy nie była to świetność) to nagle zaczynam dostawać komplementy, zaczepiają mnie całkiem przystojni faceci i często młodsi. Jak to wytłumaczyć?

Gość gość
Ja mam wrazenie, ze z wiekiem ładnieje i nie wiem jak to sie dzieje. Teraz mam 45 lat i nigdy wczesniej nie bylam taka kobieca, cere, cialo mam w idealnym jak na ten wiek stanie. To jest chyba nie tyle kwestia samego wygladu wynikajacego z wieku co własnie poczucia. Im bardziej zaczynasz czuc sie kobieta tym bardziej nia jestes i emanujesz kobiecościa.

Gość lamka 2
Dokładnie obserwuje u siebie to samo co autorka.

Gość lamka 2
i zadna posucha, posucha to jest raczej na rynku mężczyzn.

Zgadzam się z tym, że poczułam się bardziej kobieco. Wcześniej byłam taką dziewuchą to znaczy, sportowy styl, zero kobiecej elegancji :P

Gość lamka 2
no wiec własnie, a taki styl odpowiednio elegancki do wieku mozna zachować do konca swoich dni. :p

Gość gość
Jak o siebie dbasz

Gość larysa29
ja też dopiero od niedawna,jakos po 26 roku życia dopiero czuję,że pięknieję,lepiej sie ubieram,farbuje włosy,chodzę do kosmetyczki,dbam o siebie,wyglądam o sto razy lepiej niż 10 lat temu.

Gość dq
jest to możliwe u dziewczyn - Koziorożców, u reszty nieszczególnie

można, też tak mam :) jestem w szoku, że dopiero po trzydziestce mam naprawdę spore powodzenie, nie przesadzę jak powiem, że nieustannie jest obok mnie, w moim życiu kilku facetów - niektórzy oczywiście liczą tylko na seks, wiadomo, ale to sprawia, że czuję się atrakcyjna i pożądana... wiem, że się podobam - dzięki temu wzrosła moja samoocena a tym samym pewność siebie.

Gość gość
mam identycznie jak autorka! jak patrze na swoje fotki np z przed 5 lat to niebo jestem ladniejsza teraz, cere mam lepsza, wlosy, na zdjeciach tez jakby ladneij sie prezentuje

Gość gość
ja mam prawie 30l i nie widzę żebym brzydla. Smieszą mnie komentarzy debilow po forach, ze kobieta po 25 roku zycia brzydnie. Jak ja mialam 25 lat to wygladalam jeszcze jak studentka. A teraz mam prawie 30l i nie widze jakichs wielkich zmian w wygladzie, tylko kreski sie robia kolo oczu, ale delikatne, nie takie zmarchy jak u np. weroniki rosati, ktora ma tyle lat co ja a cale czolo w bruzdach (ja mam gladkie) i pelno kurzych lapek.

Gość gość
"Im bardziej zaczynasz czuc sie kobieta tym bardziej nia jestes i emanujesz kobiecościa." Coś w tym jest - jestem naprawdę starą ;) d/u/p/ą a jednak On ( oczywiście młodszy :P ) zawiesił na mnie oko...:D

Gość gość
Jak najbardziej, znajduje własny styl, wiesz co c***asuje, jesteś bardziej pewna siebie. Ponadto więcej kasy na dbanie o siebie i dopiero wtedy się rozkwita.

Gość po 30stceee
znajdujesz wlasny styl, jestes pewna siebie, stac cie na lepszy krem i lepsze ciuchy, mniej nakladasz tapety na twarz i jestes wyluzowana wobec facetow

Gość gość
około trzydziestki kobiety ładnieją, bo wcześniej to takie pyzate buźki maja i cały urok ucieka gdzieś, a koło 30 widać rysy twarzy lepiej i dlatego kobiety pięknieją. Mam 22 lata i jestem nieciekawa z wyglądu tak czy inaczej ;-) bo jestem brzydka, ale mam koleżankę 32 lata, to wszyscy moi koledzy 23, 24 letni tak na nią lecą, bo ona jest sliczna, potrafi sie ubrać tak z klasą, nie młodzieżowo tylko kobieco, kształty eksponować nienachalnie, fryzurkę ładnie zrobić, już nie jest taka pyzata, makijaż potrafi zrobić idealnie pasujący, ma większe obycie w zyciu, my to jeszcze dzieci, wielu rzeczy nie wiemy, jak jakąś sprawę załawić, gdzie pójść, co trzeba zrobić, a ona wie wszystko bo już zna zycie więc imponuje nam, a nikt by nie powiedział, że ma 30 lat wszyscy mówią, że 23 bo ona studiuje z nami drugi kierunek i wszyscy się sugerują tym na którym jest roku. Koło 30 są mega pewne siebie i swojej kobiecości laski.

Gość gość
Oczywiście, że po 30-tce wiele kobiet zyskuje! Przed wszystkim są kobiece i nie udają chłopaków jak młodsze dziewczyny. A potem młodsi faceci lecą na nie - serio! :)

Gość gość
Nie wiem czy wyładniałem bo uprawiam seks tylko z prostytutkami

Gość gość
Naprawde po 30 buzia szczupleje?Bo ja mam utuczona jak dynia :O