Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

w jakim wieku kupiłyście dziecku pierwsze okularki przeciwsłoneczne

Polecane posty

Gość gość

tak pytam Dziewczyny jak w temacie, synek ma 15 miesięcy i zastanawiam się kiedy można mu kupić pierwsze okularki przeciwsłoneczne, wydaje mi się, że jest jeszcze za mały na to. Czy w ogóle są okularki dla tak małych dzieci ?

Gość Olkaa30
Ymm dziwne pytanie. Ja mam dwie corki. Jedna ma 3 lata druga 1. Starszej kupiłam okulary bo bedziemy nad morze druga jak zobaczyła że jej siostra ma ro też chciała i dostala. Jak chcesz to kupuj te okulary co ci szkodzi

Gość gość
no a czy są okulary dla takich małych dzieci jak rocznych ?

Gość Olkaa30
Heh moja córcia ma dużą glowke no ale w tym sklepie były różnego typu okulary

Gość gość
a czy te okulary mają szkła z filtrami? czy tylko przyciemniacie dzieciom obraz?

Gość gość
I wierzysz w to, że dziecko będzie Ci te okulary nosiło? Szczerze, to nei widzialam takich małych dzieci w okularach. A tak w ogóle.. to jakie chcesz kupić? Zwykłe, tyle, że przyciemniane (żeby po prostu słońce nie raziło), czy jakieś drogie z filtrami itp.? Moje dziecko też ma 15 miesięcy, ale przyznam, że w ogóle do głowy mi nie przyszła myśl o okularach przeciwsłonecznych. Ale może dlatego, że ja również nigdy nie używam.

Gość gość
Moje miały bo im się podobały - te tylko z przyciemnianą szybką. Drogich, z filtrami absolutnie nie kupuj, bo to strata pieniędzy. Okulary były i są (mimo że to już sporo starsze dzieci) traktowane jako zabawka. Na palcach jednej ręki mogę policzyć ile razy miały je na nosie by chronić oczy przed słońcem. Nawet w największe słońce po chwili okulary były w ręku i tyle z noszenia, bo przeszkadzają. Jako zabawka możesz kupić, ale nie licz, że będą miały inne funkcje takie jak ochrona oczu. ;)