Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy was też wkurwiają bachory drące morde pod blokami ?

Polecane posty

Gość gość

jezu jak mnie to w*****a !!!

Gość Serbski Separatysta
nie bardziej mnie w*****a udawanie ze ma sie troje dzieci

Gość gość
Nie tylko Ciebie. Czasami mam ochote rzucic w toto doniczka

Gość gość
mnie bardziej wkurza młodzież, a nie dzieci. Dzieci to niech się bawią, ale jak młodzież wyjdzie i drze ryja i jeszcze chleją, rechoczą się, to dopiero koszmar.

Gość gość
To chyba zależy od wysokości - ja mieszkam na 10-tympiętrze i nic nie słychać, co się dzieje na dole. Za to wkurza mnie gr*****ie gołębi na dachu. :)

Gość gość
Dzieci jestem w stanie przeżyć. Każdy był dzieckiem, tylko nie każdy pamięta, jak się wtedy zachowywał. Mnie W*******Ą menele siedzący nocą na placu zabaw lub pod śmietnikiem. Ps. A co najdziwniejsze; starsze panie, którym przeszkadza bieganie i śmiech dzieci pod blokiem, ZUPEŁNIE nie zwracają uwagi na pijanych meneli rzucających mięsem pod ich oknem...

Gość gość
Ja akurat bylam spokojnym dzieckiem, zresztą jakbym sie darla to zaraz bym dostala lanie od rodzicow. Najgorsza jest młodzież :/

Gość gość
Mnie też do szału menele doprowawdzają.

Gość gość
Trzeba się wynieść do lasu :)

Gość gość
to łyse drechy śmierdzące drą ryja, a nie dzieci

Gość gość
najbardziej w*****a mnie własne dziecko.... kiedyś myślałem, że będę dobrym ojcem a tu zonk....

Gość gość
Zainteresujcie sie wlasnymi dorastajacymi dziecmi, ktore przesiaduja na kafeterii zakladajac durne tematy.

Gość gość
Wy też jak byliście młodzi darliście japy, więc niech dzieciaki też mają do tego okazję... lepiej jak latają po podwórkach, niż mieliby siedzieć całymi dniami na fejsie i nk lub grać na kompach.

Gość gość
mój pies został otruty - niektórzy mi gadali, że "pewnie dlatego że komuś przeszkadzało, że szczekał". Policja olała tą sprawę, przyjechali do nas źli i z pretensjami, że zgłaszamy taką sprawę, że nasz pies został zamordowany, okey skoro jest więc zgoda na takie przestępstwa, to jak tylko się dowiem kto mi otruł psa ( prowadzę śledztwo na własną rękę ) to otruje mu jego bachory, argumentem będzie to, że mi przeszkadzało, że drą mordę, wychodzi na to, że to jest dopuszczalne w Polsce i nie idzie się za to do więzienia.

Gość gość
trucie za darcie mordy nie jest w Polsce morderstwem - pisałam przed chwilą, że mój pies został zamordowany a policja olała sprawę, więc tak samo będzie też z tymi bachorami