Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Suszarka babyliss

Polecane posty

Gość gość

Hej dziewczyny, używałyście suszarki babyliss? Na allegro znalazłam babyliss volume style, ale poczytałam trochę opinii na jej temat i ktoś napisał że trochę słabo wieje i że nadaje się bardziej do włosów krótkich bo bardzo fajnie unosi je do góry.

Gość gość
a jaką ma moc? babyliss wypuściło teraz suszarkę z chowanym kablem (taki zwijacz jak w odkurzaczach)

Gość Lidia007
Ja mam właśnie volume style i powiem szczerze że nie ma ona mocnego podmuchu ale dzięki temu nie niszczy włosów, ja mam włosy do ramion i suszę je ok 5 minut tą suszarką to chyba nie jest strasznie długo...

Gość gość
no i ma angielską wtyczkę :/

Gość gość
nie mogę jej nawet znaleźć w wyszukiwarce

Gość moni_moni
z tego co widze to dysze ma nawet ok

Gość gość
odpuść, jakieś g... nawet opisu w necie nie można znaleźć

Gość gość
a jakie suszarki polecacie? ja mam włosy do pasa i zależy mi aby w miarę szybko suszyła włosy ale ich nie przesuszała i najlepiej taką z zimnym powietrzem

Gość mirażmelody
Suszarki babyliss raczej należą do tych polecanych suszarek, widziałam, że jest licytacją to moim zdaniem możesz zalicytować kilka złotych, taka moja sugestia - nie dałabym za nią więcej niż 30 zł

Gość hennaaa
ja mam philips salon dry control 2200W. Ma zimne powietrze, jonizację, nakladki i włosy do połowy pleców. Patrz na moc suszarki

Gość gość
polecam philips hp 8251 nie jest jakoś strasznie droga a suszy extra

Gość gość
jaka powinna być moc suszarki (pewnie jak największa) ale od jakiej mocy suszarki brać pod uwagę

Gość hennaaa
no taka 2200W będzie OK.

Gość gość
dziekuję dziewczyny za odpowiedź, jeżeli znajdziecie coś interesującego to wstawiajcie linki. Miłego dnia wam życzę :)

Gość gość
Uważam ze Babylissa suszarki są świetne. Ja właśnie przeglądam na electro.pl i mają fajne modele i spoko ceny. Chyba się skusze na jedną z nich.

Gość morka

O! To jest mega fajna suszarka, mam na myśli model 6720E :) Tzn. spełnia przede wszystkim funkcję, do której została stworzona, czyli szybko i bezproblemowo suszy włosy ;) ale też należy się wielki plus za wykonanie i powiedziałabym, jak to mówi mój mąż, kulturę pracy na wysokim poziomie ;) fajny sprzęt!

Gość lamelka

W babyliss bardzo fajne jest to, że rzeczywiście jest w czym wybierać. Są linie produktów do włosów delikatnych lub do takich, które chcemy często układać i modelować. Także jak wybierałabym suszarkę, to najlepiej od nich :)