Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Liżecie cipki u prostytutek?

Polecane posty

Gość gość

Chyba się niedługo wybiorę a lubię lizać

Gość gość
Jako kobieta powiem Ci, ze trzeba byc niezlym desperatem na korzystanie z tego typu uslug. To samo tyczy sie tej kobiety, na przyjemnosc trzeba sobie zasluzyc. Szczescia nie mozna kupic. :)

Gość gość
Lepsza dama z neta niż pasożyt wiecznie głodny kasy

Gość gość
W życiu bym nie wylizał prostytutki tym bardziej że godzinę wcześniej ktoś mógł ką posuwać i dlatego nigdy nie skorzystam z takiej usługi, bo seks bez lizanka jest g***o wart.

Gość gość
Do prostytutki to się idzie spuścic towar a nie pipe jej lizac.

Gość cycu86
Tak się zastanowić to możliwe że to kwestia potrzeb.W zależności co kto lubi.No nie wiem.Można sobie wyobrazić faceta pod 50-kę który zamiast swojej żonki chciał posuwać jakąś 18-19kę i pieroga jej przelizać. Jest to w sumie możliwe. Nie jest to godne pochwały ale niektóre panny co tak krytykują divy itp. mocno by się zdziwiły co ich tżty tzw. przez nie modnie robią w czasie przerwy w pracy bądź gdy idą na siłkę czy do kumpla.Wystarczy się na garsoniera zalogować i szczęka opada ilu żonatych typów tam siedzi i się jeszcze cieszy z tego co robi.

Gość gość
A ja widziałem w wawie na Błotach sex grupowy w ubiegłe wakacje.. zachciało mi się rzygać.... wyglądało to tak, że jedna nimfomanka leżała, a obcy faceci z plazy do niej podchodzili i robili to we wszystkie otwory... lizali otwory jeden po drugim... to było tak ohydne, faceci są zdolni do wszystkiego... a najzabawniejsze było to, że nawet geje podlecieli sobie z******ać.... podobno takie "akcje" tam są non stop. Błot nie polecam.

Gość gość
Tak gdy jest bardzo ladna i mlodziudka.Ona ssie mi pale ja jej cipke tak dlugo az nie dostanie orgazmu.Gdy jest starsza to nie.

Gość gość
tylko debile i desperaci korzystają z usług prostytutki ja zawsze mowie ze za piękny jestem by za sex płacić Kasę wole wydać na dobra kolacje kwiaty czy drobny upominek a wrażeń z sexu się nie zapomni

Gość gość
Moja mi tego nie dawała i dlaczego nie :) One chyba są czystsze od każdej innej.

Gość gość
ty chyba jestes jebniety k***s za k*****m wchodzi

Gość gość
Jasne że jestem ! Człowiek weźmie sobie babę na łeb i się całe życie musi z nią męczyć.

Gość gość
Nie korzystałem nigdy z usług dziewczynek Ale mam kumpla który zabujał się w jednej. Chodził tylko do niej, lizał jej tzipe .

Gość gość
idę walnąć setkowego,żeby się odkazić ,bo od samego czytania można się czyms zarazić,hahaaaa

Gość gość
A co jez/eli was/ze partn/erki sta/le spotyk/aja sie na bo/ku z kim/s inn/ym na s/ex. Co jez/eli was/ze kob/iety obra/biaja g/aly inn/ym sam/com w ukr/yciu prz/ed wa/mi, a poz/niej caluj/ecie sie z ni/mi. Sk/ad mac/ie pewn/osc, ze wa/sze partn/erki kopula/cyjne sa wa/m wie/rne ? Prost/ytutki przyna/jmniej ma/ja akt/ualne bada/nia i stawi/aja spra/we jas/no, w przeciwi/enstwie od cicho/da/jek kto/re ud/aja porz/adne, a w rzeczy/wistosci ma/ja wiek/szy prze/bieg niz oficj/alne prost/ytutki. Ja wat/pie czy profesjo/nalistka za k/ase zgo/dzi sie na liza/nie gon/ad. No ch/yba, ze to kwes/tia ce/ny w dro/dze wyj/atku.

Gość gość
Ja lize bo lubie nawet raz zaproponowala prostytutka podczas minetki bym jej zrobil palcowke podczas ssania i lizania cipuchny.

Gość gość
Lubię minetkę i czy to jakaś normalna cip/ka czy innej zawsze mi smakuje. Nie raz doprowadziłem taką do orgazmu co u tych panienek często się nie zdarza więc zapraszały mnie ponownie :) z miłą chęcią robiła to ze mną.

Gość gość
DO PROSTYTUTEK NIE CHODZĘ !

Gość gość
Masz dobrze chyba w domu :) Ja jestem zmuszony bo moja mnie nie pozwala na wiele.

Gość gość
Do gość 8.07 : jeśli im za to płacisz to ciężko żeby cie nie zapraszaly ponownie, każdy klient na wagę złota. A co do tego orgazmu to może poudawała trochę żebyś poczuł się wyróżniony i szybciej doszedł zapłacił kasę i wyszedł. Tym łaską raczej nie zależy na przyjemności że sponsorami, to wyrachowane suczki :-)

Gość gość
Wiem kiedy udawać może, a kiedy nie :) Zresztą to były moje stałe ... i sądzę, że nie tylko chodziło o kasę o dziwo w ich zawodzie. nieraz chwila ze znajomym gościem jest cenna.

Gość _widmo_
test

Gość Kocha lizac

Ja osobiscie uwielbiam wylizac cipke tirowce sam fakt ze miala ze 20 ...ow przedemna i ze to jest odraxajace jeszcze bardziej mnie podnieca czasami ide jej wylizac pod koniec dnia wtedy sa najbardziej przechodzone wylizuje jej cipke i tylek do czysta a valosc zaczynam od wycalowania jej stopek to ponizajace ale uwielbiam to