Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam się czego bać?

Polecane posty

Gość gość

Witam! Doszło między mną a moim chłopakiem do stosunku--peting(zrobiłam mu dobrze) niestety trochę jego nasienia wylało mi się na ręce..Szybko poszłam je jednak umyć w bardzo gorącej temperaturze- 3 razy a póniej jeszcze pod prysznicem i unikałam dotykania intymnego miejsca. 22 marca był stosunek test zrobiłam tydzień później a następny 2,5 tygodnia później i wyszły oba negatywne.Okres spóźnił mi się około 4 dni, bo bardzo się denerwowałam żeby się w ogóle pojawił.Mam się czego bać?

Gość gość
bój się Boga, dziecko drogie

Gość PierwszyPrawikRP
W przypadku, gdzie dojdzie do kontaktu wyłącznie zewnętrznych partii pochwy z nasieniem, szanse na zapłodnienie są bardzo, bardzo niskie (choć technicznie jest to możliwe). Jeżeli nie doszło do kontaktu nasienia z okolicami intymnymi, a przed ponownym dotknięciem pochwy zdążyłaś umyć ręce, nie musisz się obawiać - praktycznie nie ma szans na to, aby doszło do zapłodnienia. Ponadto, warto nadmienić, że wahania w zakresie cyklu miesięcznego są czymś absolutnie normalnym i występują w warunkach fizjologicznych.

Gość gość
Nie wkładałam nigdzie palców, a nawet nie dotykałam okolic intymnych. Woda w której umyłam ręce była bardzo gorąca. Dziękuję za odpowiedź