Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wczoraj wracałam nocnym autobusem z pewnym prostakiem

Polecane posty

Gość gość

Taki typowy dres o wybujałym ego. Siedział wraz ze swoimi kolegami i patrzył na wszystkich z góry. Godzina 1 albo druga nad ranem. Mimo to autobus w miarę zapełniony a ten prostak ZAPALIŁ papierosa. Nie epeta a papierosa w środku autobusu! Oczywiście wszyscy ludzie patrzą się pod nogi więc wstałam i powiedział mu spokojnie, że ma zgasic tego papierosa. On na to jakby zdziwiony, że co jak nie zgasi. A ja mu odpowiedziałam, że bardzo go proszę żeby dla mnie zgasił tego papierosa, bo nie lubię dymu, który jest szczególnie intensywny w zamkniętym autobusie. I wiecie co? Zgasił tego papierosa! Więc morał z tego taki, że nie ma co sie bac takich typów, którzy łamią wszelkie przepisy i nalezy walczyc o swoje. Pozdrawiam:)

Gość gość
Moja przyjaciółka miała bardzo podobną sytuację :)

Gość gość
Też zareagowała? Jeśli tak to bardzo się cieszę. Bo dziwi mnie zachowanie ludzi, którzy w takim momencie bezpodstawnie godzą się na złe traktowanie i dają temu nieme przywolenie.

Gość gość
Dobrze! Tak trzeba reagowac a nie taka chamowa jezdzi i czuje sie jak krolowie

Gość gość
A nie z****** ci?

Gość gość
Tak, powiedziała ze prosi aby zgasil papierosa,bo autobus to nie miejsce na palenie. To był jakiś łysy cwaniak, nie bała się go i poskutkowało :)