Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość luluBi

Panowie drodzy

Polecane posty

Gość luluBi

Czy podobają się wam duże (ale nie obwisłe) tyłki? takie brazylijskie pośladki? ładne, okrągłe, bez cellulitu? Oczywiście w towarzystwie ładnej talii i niezłych piersi:)

Gość gość
Jak komu i jeszcze jak stare

Gość luluBi
No ja na przykład takie mam, częściowo genetyka, częściowo wypracowane przez przysiady i jestem z nich dumna;) a mam 21 lat. chciałam tylko wiedzieć, czy to one są tym magnesem, który zwraca uwagę mężczyzn, czy całkiem niebrzydka buzia?

Gość gość
Dla mnie osobiście pupa to priorytet, piersi mozesz nie miec, ale kragla pupa musi byc, bo uwielbiam taką całowac, masowac, lizac i ssac:)

Gość Maec
Nie uzyskasz jednoznacznej odpowiedzi od facetów, bo my nie mamy ujednoliconej wizji kobiety idealnej, a wersji tejże kobiety jest jakoś ze 4X więcej niż to co panie sobie same wymyślają. Jest sporo facetów, którzy lubią kształtny, soczysty tyłek. Niektórzy wolą szczupłe poniżej klatki piersiowej, a jeszcze niektórzy niemal chłopięce. Osobiście jestem pewnie z grupy perwersów numer jeden.

Gość luluBi
No właśnie sęk w tym, że mam szerokie kości biodrowe i zawsze miałam większe pośladki, co było moim kompleksem, ale zaczęłam nad nimi pracować i wyszły mi takie krągłe:) I zauważyłam, że faceci się za mną oglądają, chętniej przytrzymują drzwi, przepuszczają. Może to tyłek, może to, że zaczęłam się częściej uśmiechać i chodzę bardziej pewnie:)

Gość Maec
Dla jednych to pewnie to pierwsze, dla innych to kwestia większej ilości uśmiechu i większej pewności siebie zapewne... osobiście uważam, że niepotrzebnie sobie teraz robiłaś kompleksy (tak jak teraz panom z internetu nieładnie smaku narobiłaś! ;) )

Gość gość
To może chociaż wrzucisz fotkę swojego tyłeczka, bo faktycznie smaku narobiłaś;)

Gość Maec
I ruszyła maszyna requestów o fotki! Nieładnie kolego!

Gość LuluBi
Haha Panowie, przykro mi, fotki nie będzie, ale dziękuję Wam, że rozwialiście poniekąd moje wątpliwości:) teraz będę śmielej kroczyć i bardziej je podkreślać:D w końcu nie ma się czego wstydzić, a jest się czym pochwalić:p