Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kreca mnie starsze kobiety

Polecane posty

Gość gość

takie okolo 3o tki. Podobno sa najlepsze :)

Gość gość
Są:) ja mam 33 i jestem kobietą ustawioną, mam dobrą pracę, własne mieszkanie, jestem świadoma swojego ciała, więc wiem czego chcę i jak mnie zadowolić..umiem też zadowolić faceta, jestem wyrozumiała, zawsze staram się iść na kompromis i żyję w związku z cudownym facetem, który ma 25 lat i jesteśmy szczęśliwi i usatysfakcjonowani w KAŻDYM aspekcie:D Polecam związki z 30-paro latkami:)

Gość gość
Polecasz się jak jakąś prostytutkę kobieto 33 letnia

Gość gość
serio? od kiedy prostytutki mają własną firmę i kochającego partnera? Bo co? bo jestem szczęśliwa i spełniona? Autor napisał, że podobno są najlepsze więc potwierdzam, są. Jeżeli razi Cię, że jestem szczęśliwa, przykro mi. Jeżeli razi Cię, że mówię wprost o seksualności, dorośnij.

Gość gość
uwaga te 35 ki bija ostatnie dzwony :)

Gość najprawdziwsza księżniczka
O jeżu, a co to za smętna jagoda pośród pomarańczy.

Gość gość
Nie wiem czy mnie zostawi czy nie, nie raz mi się chciał oświadczyć, ale wyperswadowałam mu, że to nie jest konieczne.. że papierek nic nie zmienia. Jeżeli mnie zostawi, znajdę kogoś...znajdę na pewno, a jak nie znajdę to świat się nie zawali. Grunt to zdobywać świat i spełniać marzenia:)

Gość gość
Tez jestem zdania, ze powinno sie dawac szczescie innym. :)

Gość gość
Zaskakujące jak kobieta głośno mówi, pisze o swoich potrzebach seksualnych to nagle stado pruderyjnych baranów je atakuje.

Gość gość
bo to taki strasznie pruderyjny kraj, gdzie nikt głośno i seksie nie mówi, bo klechy zaraz ekskomunikę nałożą i z kościoła wyrzucą. CHORE. Ale ja się tym nie przejmuję, spełniam marzenia swoje i swoich najbliższych, chodzę z podniesioną głową i często się uśmiecham. I żal mi tych szarych przygarbionych myszek, które zieją jadem i wyzywają, a w głębi serca każda zazdrości, że sama zaprzepaściła życie z mężem nierobem albo alkoholikiem.

Gość gość
może last minut, a może to dopiero piękny początek czegoś niesamowitego? Wedle uznania;p Ja tam na brak zainteresowania nie narzekam, a to chyba napędza mnie do większego dbania o siebie. Uprawiam sport, 4 razy w tygodniu jogging, raz zumba, raz siatkówka, czego efekty widać i czuć. Myślę że mogę być z siebie dumna, ale skoro wy wiecie lepiej, to jak ja mogę dyskutować;p

Gość gość
to akurat dobrze, że ludzie zaczęli przywiązywać uwagę do kondycji. Ja biegam od 10 lat, weszło już w krew:) Halo! mam 33 lata a nie 63! jakie przekwitanie?! haha nie bądźcie śmieszni;p

Gość gość
Hahahahah popłakałam się;p Serio? przekwitanie w wieku 40 lat? Jeżeli mówimy tutaj o okresie poprzedzającym menopauzę, a to z reguły nazywa się przekwitaniem, to taki okres zaczyna się koło 45 roku życia.... Wiesz co można z robić w 10 lat? ile można osiągnąć? ile zdziałać? Może powinnam się zaszyć w domu i nie wychodzić, bo zaczynam przekwitać;p hahah dooobre;p Nie twierdzę, że nie zmienią mi się priorytety. Na chwilę obecną, jestem spełnioną usatysfakcjonowaną 33-letnią kobietą u boku przystojnego inteligentnego młodego mężczyzny i to jest dla mnie najważniejsze

Gość gość
zgodzę się z tym że ludzie są bezwolni i poddają się narzuconym im schematom i dążą za tłumem. Dlatego właśnie wzbudzam tutaj oburzenie.. bo się wyłamuję Bo mówię wprost o moim szczęściu a nie narzekam, jak każdy Bo spełniam marzenia a nie jestem kurą domową jak większość Bo otwarcie mówię o swojej seksualności a nie robię z tego temat tabu, jak mi narzucają media i kler.

Gość gość
Ciekawe jak wygladaja i ile maja lat panowie, ktorzy twierdza tu, ze kobieta 33letnia jest stara..? Drodzy Panowie, ja mam 40 lat i ze mna bardzo mlodzi mezczyzni chcieliby uprawiac seks. Rwa sie do tego. 20latka bedzie uprawiac seks z 40letnim facetem tylko jesli taki bedzie mial pieniadze. Starosc nie radosc, ale mlodosc nie wiecznosc drodzy panowie. Wy bedziecie tez starzy i tez bedziecie kiedys budzic obrzydzenie w mlodej kobiecie. I to sie stanie szybciej niz sie Wam wydaje!

Gość gość
Wierzysz, nie wierzysz..Twój wybór, Twoja sprawa:) Zauważyłam już dawno, że jeżeli ktoś mówi o szczęściu, to podcina się mu skrzydła...to takie typowo polaczkowe;p

Gość gość
Jeżeli Twoim zdaniem menopauza zaczyna się po 40 to albo nie wyszłaś jeszcze z podstawówki, gdzie przerabia się to na biologii, albo powinnaś jak najszybciej do niej wrócić bo jesteś niestety niedoedukowana. co do kobiet po 40-stce...te zmarnowane kury domowe na pewno. Ale to tylko dzięki mężom, które od 10 lat nie powiedziały im żadnego komplementu, toteż przestały się starać. Prawdziwa kobieta, jak jest szczęśliwa, to sama walczy o swoje ciało i wnętrze.

Gość gość
Za to 40letni facet to jest super sexy sztuka. Czasem sie zdarza ale to rzadkosc. Atrakcyjnych kobiet w tym wieku w stosunku do atrakcyjnych facetow jest 10 do 1. Faceci 40letni sa oblesni, z brzuchem, cyckami, z obwislymi miesniami, siwym zarostem na klacie i w dodatku bez viagry to se chlopak nie poradzi w lozku

Gość gość
To, że statystycznie menopauza zaczyna się ok. 45 roku życia, nie znaczy, że tak jest u każdej kobiety. Z tego co zauważyłam, teraz kobiety szybciej przechodzą menopauzę, zapewne przez to, że tempo życia jest szybsze, jest więcej zanieczyszczeń w powietrzu, wodzie i chemii w jedzeniu, nawet w ubraniach, dywanach, kosmetykach, itp itd. v Moja kumpela zaczęła niedawno mieć menopauzę w wieku 36 lat... i co na to powiecie? W jej rodzinie żadnej kobiecie się to nie zdarzyło. Nikt z nas nie wie co będzie, kiedy na co zacznie chorować itp. nawet sportowcy o zdrowej diecie miewają raka i inne problemy ze zdrowiem. Trzeba mieć trochę pokory do życia i brać pod uwagę różne ewentualności, żeby się nie zdziwić.

Gość gość
Nie ma to jak sobie zracjonalizowac, ze ja stary bede/ jestem fajny. U facetow z kasa tak samo to dziala. Ja nie pisalam o tym, ze Ci mlodziency chca zwiazku oni chca atawistycxbego seksu. Natomiast kobiety 20 letnie chca z 40 latkiem zwiazku by na nia lozyl. Taki facet NIGDY nie bedzie dla mlodej kobiety obiektem seksualnym, chcocbys zaprzeczal cala noc.

Gość gość
Akurat figure to ja mam lepsza niz wiekszosc 20 latek, i niz ja sama mialam w wieku 20 paru lat od kilkunastu lat regularnie cwicze. Ciekawe jak Ty wygladasz nago...? Mam wrazenie, ze odleglosc 1000 lat swietlnych dzieli Cie z okresleniem hot.

Gość gość
Co ja w ogole dyskutuje z typem, ktory pisze uwierz przez ż...?

Gość gość
Jestes mlody wiec Ci wyjasnie, ze to czy sie jest nieukiem w zyciu ma kolosalne znaczenie...

Gość gość
kolosalna to moze byc roznica...a znaczenie moze miec ogromne :)

Gość gość
O mamo, ekspert od kobiet i ekspert od jezyka polskiego. Otoz nie masz racji. Nie wypowiadaj sie na tematy, na ktorych sie nie znasz. Nie ma nic bardziej zenujacego jak ekspercki ton w ustach ignoranta. :)

Gość gość
Kolosalne to rzeczownik, synonim do ogromny i moze byc uzywany do dowolnych rzeczownikow o ile zachowuje to sens. Sa kobiety ibteligentne, swietnie wyksztalcone, piekne i bardzo zadbane. Zaloze sie, ze z taka co najwyzej rozmawiales. :))