Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy któraś mama posiada KLIMATYZATOR lub KLIMATYZER z pojemnikami do mrożenia

Polecane posty

Gość gość

Mieszkamy u mojej mamy w mieszkaniu, wyprowadzamy się w przyszlym roku do domu i potrzebujemy takiego urządzenia które ochlodzi a nie bedzie za drogie. W przyszłym roku w domu juz się nie przyda raczej(a moze i tez ale raczej nie) bo w domu zawsze chlodniej zwłaszcza ze jest w sąsiedztwie lasu. Nie damy rady spac w sypialni bez ochłody jak przyjda takie upały jak w tamtym roku...mamy małą 7 miesięczna córke i ona nienawidzi ciepła...najlepiej jak w sypialni temperatura nie przekracza 20 stopni.Wtedy dobrze spi i wstaje póxniej. Czy taki klimatyzer (na allegro widziałam za 300-400zł) spełni zadanie?Chociaż tak do 22-23 stopni aby ochładzal. (w tamtym roku u mamy w mieszkaniu było 26-28 :O)

Gość gość
Zaden klimatyzer ani klimatyzator nie zbije ci tak temperatury. Przerabialam wszystko i sk9nczylo sie zakupem splita i dopiero to zdalo egzamin.

Gość gość
przepraszam ale kompletnie sie nie znam , co to ten split

Gość gość
aha juz na allegro widze ze to zwykła klima...tylko ja takiej nie moge zamontowac-taką to chcemy w domu u siebie miec. a jakbym to kupila do mieszkania to mozna to potem zdemontowac i do domu przeniesc?

Gość gość
Pewnie mozna.