Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alicjazlasu

jaki płyn po Basenie?

Polecane posty

Gość Alicjazlasu

Szukam jakiegoś dobrego płynu do kąpieli z oliwka lub nawilżającego. Często chodzę na Basen i potrzebuje czymś nawilżyć skórę. Na balsamowanie ciała nie mam czasu. Co polecacie?

Gość rzutem na tasme
w rossmanie zawsze sa jakies mile promocje

Gość Alicjazlasu
ale chodzi mi o nazwę płynu....miałam J&J ale nie moge go używać bo mi cos skóra się robi zaczerwieniona. Dave miałam ale juz mi się znudził i jest trochę za gesty jak dla mnie i źle się spłukuje z ciała.

Gość gosciówkaa
Olatium polecam.

Gość Alicjazlasu
Olatium to chyba dla osób z problemami skórnymi....

Gość oliwka jest dobra na wszystko
kup dobra oliwkę i nawet pod prysznicem ja nakładaj. Sa takie płyny z oliwkami ale po co je kupowac jak mozna sama oliwke kupic.

Gość Alicjazlasu
Ale sama oliwka się nie umyje! A po za tym szybciej się zabije pod tym prysznicem.Przecież wszystko będzie śliskie. Ten płyn z apteki jest tylko w aptekach? Kupie go w Rossmanie czy Realu?

Gość do Alicji z lasu
Ja mam ten płyn arbuzowy. Kiedyś zabrałam go na wakacje. łazienka była wspólną na pietrze. I ktoś mi odlał połowę płynu! Wiem to na pewno, bo zawsze rano w łazience pachniało arbuzem.

Gość gość
Kup sobie olejek do mycia Isana za 3 pln w Rossmanie lub żel pod prysznic z 5% mocznika Isana Med za niecałe 3 zety. Ja kupuje dziecięciu na basen, i nie ma suchej skóry, a jest atopikiem.

Gość Alicjazlasu
a jest gdzies mozliwość dostania próbek tych plynów?

Gość szukaj w
Szukaj w aptekach. zazwyczaj jak maja te produkty to i próbki maja. Z tym z Rosmana to pisz do nich , moze ci wyślą. Ja korzystałam z tego płynu z oliwką i sobie chwale. Minusem jest albo i plusem, ze jest płynny.

Gość gość
też chciałam polecić ten olejek Issany, kiedyś był także w wersji o zapachu pomarańczy, niestety już go nie ma ten preparat jest tani i ma bardzo dobry skład: olejek, witamina A i E, panthenol kupuję go mojej mamie, ma bardzo suchą skórę

Gość Alicjazlasu
no i nie było tego płynu. Szkoda. Tego ze Skarbu matki tez nie było. Chyba zamówię przez internet.

Gość gość
Skarb matki nie jest dla dzieci?

Gość gość
A co to ma do rzeczy czy dla dzieci? Na skład się patrzy (i ten "skarb" skład ma paskudnawy, siarczany plus parafina to nie jest to, co skórze służy najbardziej). Autorko, kup sobie najzwyklejszy olejek dla dzieci z Rossmana: www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=30180&next=1 Weleda z nagietkiem (też dla dzieci :D) także jest fantastyczna, ale niestety dużo droższa.

Gość gość
Dobry jest ten skarb matki ale ja polecam z Rossmana płyn do kąpieli.

Gość gość
spytaj w aptece-ja mam dla dzieci taki apteczny płyn do mycia z oliwką-mocno natłuszcza skórę, bo np. oilatum też działa świetnie ale zaleca się go głównie do skóry atopowej a do tego jest dość drogi. Dove ma też fajne płyny do kąpieli i nie wysuszają skóry.Ja po basenie myję się właśnie tym płynem z oliwką i używam jeszcze intymnie provag żelu.Pozdr