Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinecka

Ilość partnerów seksualnych a związek.

Polecane posty

Gość malinecka
Tego, że mnie zostawi to się akurat nie boję, bo wiem że naprawdę dużo dla niego znaczę a dziecko to już tym bardziej. Nie każdy facet nawet w wieku 25-30 lat zachowywał by się jak on w wieku 20. Leżałam w szpitalu, siedział przy mnie od 7:00 do 21:00 odkąd tylko mógł wejść na oddział, nie mogłam na początku ciąży chodzić- posprzątał, uprał, ugotował, podał leki, żadnego USG i wizyty u lekarza nie przegapił.Wspiera mnie jak tylko może. Woli się zamienić w pracy, ale na USG musi iść, więc w to, że zostawi mnie i dziecko to akurat wątpię :):)

Gość gość
Powinnaś być otwarta na męża i zabierać go na kazde badanie u ginekologa nawet na fotelu i do porodu pokazac ze On jast Najważniejszy dla Ciebie!!!

Gość ludzki golab
Zadne badanie ginekologiczne w obecnosci meza nie wzmocni ich wiezi jak wspolne puszczanie golebi :( 🖐️

Gość gość
19 lat 11 partnerow start w wieku 15 lat teraz slub i ciaza.Patologia.Za pare lat jak nie szybciej bedziesz samotna matka potem znowu zaczniesz sie puszczac,zeby znalezc kolejnego tatusia dla dziecka.Sama to przeczytaj i zobacz,ze to jest patologia.Dziecko w takim wieku jezus ,slub naprawde nie masz dobrze pod sufitem

Gość gość
a czego dzieci będziecie się utrzymywać ?

Gość gość
Każdy zasługuje na szacunek. Rozmawiaj z nim przebywaj niech sam pozna jaka jesteś. Pokaż mu że on też popełniał błędy że każdy może się pomylić. Teraz możecie tworzyć życie wspólnie od nowa. xxxx niech pozna?:-D jak sie z kim zenisz to raczej juz go znasz na wylot tak przynajmniej powinno byc. Autorka ewidentnie sie puszczala i pewnie myslala,ze dobrze robi. Co? dla faceta wszystko nie?:-D Bedzie tylko gorzej moim zdaniem,za rok,dwa,trzy maz zauwazy,ze to bylo za wczesnie i ,ze moze miec kogos lepszego. Nie szanowalas sie,pewnie bezmyslnie bo takie mlode szerokich choryzontow to nie maja. Sadze,ze nie mialas swiadomosci co robisz, nie docieralo do Ciebie,ze oddanie siebie moglo nastapic z kims wazniejszym niz jakis tam typek. Nagadali Ci a,ze i naiwna dosc byc musisz to łykalas i to w przenosni i doslownie:-D Nie masz w sobie szacunku dla siebie,nie wiesz ile znaczy twoje cialo bo dla ciebie niewiele.ALE wydaje sie,ze wiele zrozumialas,szkoda,ze za pozno. Uwazam tez,ze dobrze robisz uswiadamiajac partnera,niech wie z kim sie wiaze.

Gość gość
horyzontów

Gość gość
Moja żona jest puszczalska ale ja kocham gorące kobiety wiec mam taką właśnie jak mi odpowiada. Jest gorąca i ma swoje potrzeby, nie ma powodu żeby się hamowała, zajmuje sie domem, dziećmi, wszystko jak należy. A jak najdzie ją chcica to musi coś przelecieć, tak już ma. Jak się wybzyka wraca usmiechnieta, zmeczona i zadowolona. Całkiem jak by wyszła na siłownię. czasem chodzi na tą "siłownie" ze mną, jest super.

Gość gość
jesteś zbyt używana by móc cię w ogóle szanować