Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinecka

ilość partnerów seksualnych,,,

Polecane posty

Gość malinecka

Zacznę od tego, że mam 19 lat, mam męża i dziecko w drodze (to nie była wpadka, bo pewnie zaraz się dowiem że tak) oczko.gif Mąż przed ślubem dowiedział się ode mnie wszystkiego, tego że jest moim 11 partnerem w sensie seksu także (właściwie to 10 ponieważ jeden raz był wbrew mojej woli niestety). Sam też nie był jakoś specjalnie "grzeczny" pod tym względem. Ma 20 lat, miał 7 partnerek- w tym 6 przypadkowych poznanych na imprezie i nie wiązało się to z żadnym uczuciem "tylko seks"... Ja jestem 8. Twierdził, że zaakceptował moja przeszłość, ale ostatnio po pijanemu usłyszałam od niego, że się puszczałam itp i coraz częściej zdarzają się uwagi odnośnie tej przeszłości. to nie jest miłe, ponieważ z każdym chłopakiem pisałam, kręciłam lub byłam w związku i szłam z nim do łóżka po min. 2-3 miesiącach. Nie mogłam przewidzieć, że mnie wykorzysta i zostawi. Tym bardziej że zaczęłam w wieku 15 lat i teraz żałuję, ale czasu nie cofnę... Inaczej wyglądałoby to gdybym to zrobiła na pierwszym czy drugim spotkaniu lub z osobą przypadkową ale to się nie zdarzało smutas.gif co zrobić i jak wytłumaczyć mężowi, że to przeszłość i uzyskać jego szacunek? Pomóżcie.

Gość gość
Po co zakładasz dwa identyczne tematy?

Gość malinecka
Potrzebuję pilnej porady, bo mam dość wypominków męża... Pomóżcie.

Gość gość
Mógł o tym pomyśleć przed ślubem, a nie po, teraz może jedynie to zaakceptować i tyle :)

Gość malinecka
Po to poinformowałam go o tym przed ślubem, twierdził że to było i nie ma znaczenia a jednak mi to zaczął teraz wypominać... Przecież wiedział na co się decyduje, nikt go do ślubu nie zmuszał a prawdę znał przed ślubem dlatego go nie rozumiem...

Gość gość
Bo jesteście bardzo młodzi, w tym wieku człowiek jeszcze sam nie wie czego chce i ulega tylko emocjom, najpierw akceptował, teraz się czepia... to świadczy o jego niedojrzałości emocjonalnej, może dorośnie z czasem.

Gość malinecka
a jeśli to się nie zmieni? przecież jestem jego żoną, poświęciłam mu wszystko i zasługuję na szacunek

Gość gość
To pewnie się rozstaniecie, ale nie należy się martwić na zapas... powiedz mu że takie oskarżanie cię boli, uświadom że wiedział co robiłaś przed nim i że sam też nie był święty, więc niech teraz nie wydziwia.

Gość gość103
i po co ci był ten slub?

Gość malinecka
"i po co ci był ten ślub"... Co to zapytanie ;| Bo go kocham i chcę mieć z nim szczęsliwą rodzinę... To chyb a proste. ;|

Gość gość
Troszkę za wcześnie się pobraliście i za wcześnie postaraliście się o dziecko, kurde w tym wieku ludzie jeszcze nie są zbyt dojrzali, zwłaszcza faceci... jak są problemy w związku, to tylko szczera rozmowa może pomóc.

Gość gość
Wielu facetów ma straszny kompleks na punkcie przeszłośc***artnerki. Sam jestem facetem i nie do końca to rozumiem. Ale myślę, że Twój mąż musi zrozumieć, że po pierwsze przeszłości nie zmienicie, a po drugie skoro jesteście razem i jesteś z nim to jest to tylko powód dla niego do dumy. Bo okazał się najlepszy dla Ciebie.