Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

w jakim kraju mieszkają najładniejsze kobiety a w jakim najbrzydsze?

Polecane posty

Gość gość

w jakim kraju mieszkają najładniejsze kobiety a w jakim najbrzydsze?

Gość gość
na ukrainie najladniejsze i w holandii najladniejsze miemcy najbrzydsze

Gość gość
Agentynki są ładne i zgrabne . Najbrzydsze Mongołki .Są naprawdę b.brzydkie .

Gość gość
w Holandii łądne dobry żart :D z Ukrainą to samo :O masz kiepski gust... śliczne są : Skandynawki, Francuzki, Belgijki, Rosjanki, Polki, Azjatki brzydkie: Holenderki, Niemki, Brytyjki, Amerykanki, latynoski, mulatki

Gość gość
Zależy od szczęścia tej kobiety :) Najładniejsze są w Ameryce Południowej, we Wloszech, Hiszpanii, Portugalii, czyli kraje śródziemnomorskie, Rosji, bogatsze panny w Anglii. Te z Ukrainy wyglądają trochę tandetnie, takie dziewuchy.

Gość gość
Ja tez uwazalem, ze Ukrainki SA najładniejsze, a Niemki i polki najbrzydsze, ale w tym roku urlop spędziłem we Włoszech i nigdy nie zapomnę pewnej dziewczyny polki. Miala jakiś nie wiem ale wydaje mi się ze z 170, figura idealna, długie szczupłe nogi, szersze biodra, wcięcie w talii pelny jedrny biust i takie blond złote długie włosy tak no nie wiem, ale chyba za łopatki fallowane. Była w tym samym hotelu co ja niestety z facetem, a wtedy zobaczyłem ja w takiej jasnej sukience przed kolano i w zwykłych klapkach, a była tak niesamowicie piękna, ze chyba nigdy nie zapomne jej twarzy. I od tamtej pory uważam, ze poolki SA najładniejsze.

Gość gość
na wschodzie to jest w Rosji to kobiety są 2x grubsze od mężczyzn jak mogą się podobać? czytałam gdzieś ze 20% jest otyła, jedyny taki kraj w Europie

Gość gość
Najładniejsze są Francuzki, Hiszpanki, Włoszki i Portugalki Najbrzydsze: Polki, Niemki, Angielki i Irlandki

Gość gość
Ukrainki w większości wyglądają jak panienki z agencji, te ładne to chyba tylko z teledysków jakieś modelki, bardzo atrakcyjne są Rumunki (nie mylić z cygankami!) nieładne natomiast : Szwajcarki, Holenderki, Niemki, Austriaczki

Gość gość
holenderki sa wysokie i jak modelkie .. sliczne blondynki i szczuple cholernie.... piekne sa a zreszta jest modelka holenderska przepiekna i tak wygladaja jak doutzec kroes

Gość gość
Typowe naturalne blondynki nigdy nie są piękne, przykladem jest Tilda Swinton. Te piękne są farbowane.

Gość Maec
Czechy (i inne kraje slowianskie) najladniejsze. Potem tzw. Uroda latynoska :p Najbrzydsze to Niemcy zapewnie, ale i atrakcyjna Niemka sie trafi. Pewnie po zaborach albo z 'prus wschodnich' ;)

Gość gość
bylem w czechach i tam sa takie sliczne kobiety ze kark mnie bolal

najladniejsze kobiety sa z ukrainy, Rosjii, Czech - ogolnie nasza slowianska uroda Najbrzydsze wedlug mnie sa babki z Anglii i Niemiec, w Portugalii laski tez uroda nie grzesza, choc znajda sie perelki

Gość gość
ukraina zawsze i wszedzie

Gość gość
UKRAINKI

Gość gość
Ukraina to mi się kojarzy z "tanimi", pomywaczkami i grubymi babami które po 30 wyglądają jakby menopauzę przeszły

Gość gość
najładniejsze Szwecja , Japonia, Włochy.... najbrzydsze Chiny, Mongolia

Gość w porządku gość
Rumunki i Polki najbrzydsze.

Gość gość
Belgijki sa ladne? A to ciekawe, bo jak w Belgii mieszkam 21 lat to jeszcze ladnej nie widziałam. .Narod jest strasznie brzydki, mieszanki jeszcze sa nawet niczego sobie a prawdziwi belgowie to maszkarony.

Gość gość
Najładniejsze: Szwedki Najbrzydsze: Polki

Gość gość
Nienawidzę słowiańskich i azjatyckich ryjów, a wszystkie inne mogą być.

Gość gość
Najładniejsze kobiety mieszkają generalnie na Bliskim Wschodzie, najbrzydsze w Centralnej Azji

Gość gość
najladniejsze wloszki hiszpanki i francuzki najbrzydsze polki

Gość elo

To o tym że Ukrainki piękne to chyba same Ukrainki piszą. Studiuję w Krakowie i najbrzydsze studentki to właśnie te z Ukrainy - papuśne, z brzydkimi zębami, kiczowato ubrane, ale uważające się za piękności.
Śliczne są Hiszpanki, Polki, mamy też na roku dwie siostry pół arabki - chyba najładniejsze z całego uniwersytetu, ale mają prześliczną mamę Polkę, więc to pewnie dlatego.