Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Schizuję, że mogę być w ciąży, a jestem dziewicą.

Polecane posty

Gość gość

Hej, nie bierzcie mnie za jakąś wariatkę. To nie moja wina, że w necie piszą o dziewicach w ciąży, a potem mam takie schizy. Nigdy nie uprawiałam seksu ani nic, nawet nigdy chłopaka nie miałam. Po prostu ostatni okres miałam około 16 lutego, czyli ponad 2 miesiące temu. Byłam miesiąc na diecie 1000 kcal, może to przez to? Ale potem zaczęłam żreć, a okresu nie ma. Jestem nastolatką i wiem, że może być nieregularny okres, ale to mnie martwi. Mieszkam ze starszym bratem i jak się naczytam, że można zajść w ciążę przez plemniki na ręczniku, to myślę, czy się takim nie podtarłam. Co robić?

Gość gość
mam nadzieję że to prowo

Gość gość
Taaa jasne. Ciąza ręcznikowa -gratuluję! :O A na poważnie nie masz swojego ręcznika że używasz cudzego do podcierani się. Ohyda.

Gość martyna311
Z tym ręcznikiem to mało prawdopodobne. Na pewno jest to spowodowane zmianami hormonalnymi typowymi dla tego wieku lub zbyt mało kaloryczną dietą.

Gość gość
Gdzie się rodzą takie idiotki?

Gość gość
Mam, ale może np. brat wytarł się moim przez przypadek? Wiem, że to jest mało prawdopodobne i serio nie bierzcie mnie za wariatkę. Do tego przytyłam, ale to raczej przez żarcie, mam nadzieję.

Gość gość
NIE TO NIE JEST MOŻLIWE!!!!! Dotarło? A żebyś nie miała schiz -zabieraj ręcznik do pokoju i nie czytaj więcej głupot w necie o ciąży z ręcznika albo z basenu. :O

Gość stary żul 666 997 sBIG HHAH
Sam syf zanieczyszczony i nakoksowany kapitalizm sprzedaje! Rozchorują się wszyscy i zdrowia powysiadają! Gatunek ludzki wymrze! Człowiek wszystko zje i ziemia się wyjałowi! Nie będzie składników na leki i narkotyki! Metal zje rdza! Ropa und gaz and uran i węgiel się skończą! Alkohol pijcie i palcie! Następne pokolenia mają przesrane! Mój fon to 897671982

Gość gość
Debilka, skończona debilka:D nie wierzę w to, co czytam:D

Gość stary żul 666 997 sBIG HHAH
Sam syf zanieczyszczony i nakoksowany kapitalizm sprzedaje! Rozchorują się wszyscy i zdrowia powysiadają! Gatunek ludzki wymrze! Człowiek wszystko zje i ziemia się wyjałowi! Nie będzie składników na leki i narkotyki! Metal zje rdza! Ropa und gaz and uran i węgiel się skończą! Alkohol pijcie i palcie! Następne pokolenia mają przesrane! Mój fon to 897671982

Gość gość
Jeju, jacy wy jesteście powaleni. Może zamiast obrażać mnie i wyzywać od debilek, poczytajcie w necie wypowiedzi pewnych osób. Np. znalazłam to: " – Czy można zajść w ciążę będąc dziewicą? – Tak, miałem kiedyś pacjentkę, która nigdy nie miała stosunku, była dziewicą i zaszła w ciążę. – Jak? Wiatropylnie? – Najprawdopodobniej usiadła na pościel, na którą ejakulował jej chłopak. W czasie dni płodnych w pochwie kobiet pojawia tak zwany śluz owulacyjny, który sprzyja transportowi plemników. Na marginesie należy dodać, że plemniki mogą żyć w ciele kobiety nawet kilka dni. – To znaczy, że nie trzeba mieć stosunku, by zajść w ciążę? – Nie. Wystarczy na przykład użyć ręcznika, na którym znajduje się nasienie albo uprawiać petting. Jeśli plemniki dostaną się do śluzu – ciąża gotowa. Powiedział to dr Wiesław Ślósarz w Echo Miasta." Niby to mówił lekarz, chociaż też sądzę, że to mało prawdopodobne. I nie myślcie, że jestem jakąś tępą dziewczyną - wręcz przeciwnie.

Gość gość
Rozwalilas sobie organizm niedojadaniem to teraz nie masz okresu. Ciąża z recznika nie jest możliwa. Jesteś nastolatka? Bo dieta 1000kcal dla nastolatki to katastrofa.

Gość gość
No rozumiem, ale dziwi mnie to, bo to był tylko miesiąc. A niektórym anorektyczkom okres zanika po paru miesiącach drastycznego głodowania. No ale może mam taki organizm.

Gość gość
A ty ten ręcznik to sobie wpychasz do środka czy jak? Co do wypowiedzi tegoż doktora to poszukałam trochę i widzę że to wszystko na zasadzie kopiuj wklej z jednego forum na drugie. Na stronie tegoż pana doktora jest odpowiedź na pytanie z ręcznikiem i spermą ale jakoś nic tam dr nie wspomniał że można zajść w ciążę po użyciu pokrytego spermą ręcznika. Nic.