Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wszystkie powody bólu jajników

Polecane posty

Gość gość

Słuchajcie, może mi pomożecie dojść do przyczyny mojego nieustającego bólu ? Od 2 miesięcy ciągle kłują mnie jajniki wizytę u mojego gin. mam dopiero 27 maja. Wiem, że powodów może być wiele, np. torbiele, nowotwór, podobno ciąża, Jak było u Was ? może też miałyście taką dolegliwość i co się wtedy okazało ? . . Proszę o poważne odpowiedzi, jeśli nie masz nic ciekawego do powiedzenia, nie trać swojego czasu i nie pisz głupot ;)

Gość mosiaczek1
autorko, a masz normalnie okres?

Gość gość
powodów może być wiele: zapalenie przydatków endometrioza torbiele cysty zespół potylicznych jajników

Gość gość
ja właśnie byłam wiele lat leczona na zapalenie przydatków. Jest to właśnie silne bóle jajników i jajowodów. Konieczne są wtedy antybiotyki!!!! Po latach miałam ten sam ból, który okazał się endometriozą. Miałam laparoskopię. Leczona byłam hormonami.

Gość autooo
Tu autorka. Miesiączkowałam normalnie jeszcze pół roku temu, później okres był co 28-34 dni. Dodam, że od kilku miesięcy się nie zabezpieczam i nie jestem w ciąży, może też jest kolejna wskazówka ? Do wizyty jeszcze tyle czasu, kurczę, ciekawe co tam się dzieje ;)

Gość gość
Mnie tak bolaly jajniki, krzyz, podbrzusze. Diagnoza podejrzenie rsm. Mialam wycinana szyjke macicy, szczepienia na rsm, cytologie co kilka miesiecy, najpierw nadzerka ogromna, na dwa terminy wymrazali bo sie naraz nie zagoilo wszystko. Swoja droga tak Cię boli ze az zakladasz temat na kafe, a pvt wizyta kosztuje ok 100 zł i nie musisz czekać miesiaca czy dluzej. Pomysl o tym.

Gość gość
Chlopa ci trzeba :-)

Gość autooo
U mnie w mieście tylko jeden gin przyjmuje prywatnie ale niestety jest beznadziejny, chodziłam do niego jakiś czas ale musiałam zrezygnować bo uważam, że brał kasę za nic. Mieszkam w naprawdę malutkim mieście i nie mam wyboru ;) muszę czekać ten miesiąc.

Gość gość
Podnoszę

Gość gość
Myślicie, że ten ciągły ból może być związany z tym, że mimo półrocznego niezabezpieczania się nadal nie jestem w ciąży ?

Gość gadulec120
Może to endometrioza:(