Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goscioówa

Mam bratową , która "uważa się" za najpiekniejszą ze wszystkich kobiet na ziemii

Polecane posty

Gość goscioówa

Strasznie onieśmiela mnie jej towarzystwo, nosi wysoko głowę, uważa , że w życiu wygląd jest na 1 miejscu, ciągle tylko komentuje jakie brzydkie sa inne kobiety. KRytykuje inne, aby pokazac jaka to ona piekna. Co chwile wsadza przerobione w photshopie zdjęcia na fejbuka, słit focie, a ich miliony. Nie ma o czym z nią pogadać, bo gada tylko o wyglądzie!!!! Ma 30 lat a zachowuje sie jak rozwydrzona 15 latka. Mysli, ze wygladem wszystko załatwi, a prace załatwił jej mój brat tak naprawdę:) Miss normalnie bez kija nie podchodz..

Gość gość
Źle myśli nie wiadomo kto jest najpiękniejszy . Każdy ma inny gust. np. Ja mogę powiedzieć że mięśnie kolegi mi się podobają ale on mi się nie podoba i nie jest dla mnie atrakcyjny

Gość gosciowa
claude speed nie wiesz jak wyglądam , moja bratowa przez 30 lat była samotna, dopiero w wieku 30 lat poznała czyli niedawno mojego brata, który był w zwiazku małzeńskim, zostawił zone starsza dla 16 lat młodszej, teraz sa szczesliwi, ale ona zawsze patrzyła na kase, nie chciała biednego chłopaka na dorobku w jej wieku, ale starego juz bogatego:) cwaniara:) poza tym jak w wieku 20 paru lat, nie mogłam sie opędzic od mezczyzn, na studiach mogłam przebierac, pozniej sie zakochałam wziełam slub i sobie nie wyobrazam, zostawic męza, bo znajde młodszego to kwestia zasad, nie wyobrazam sobie tez wchodzic zonatemu do łozka(ona wiedziała, ze moj braciszek ma zonkę) ONA JEST PO PROSTU ZAROZUMIAŁA, DLATEGO JEJ OBECNOSC ONIESMIELA, BO SIE WYWYZSZA I WYSMIEWA SIE Z INNYCH KOBIET I ICH WYGLADU?czy to czyni ją ładniejsza?:)nie sądze:) Jest mała, nie ma biustu, ani talii , jest taka kołkowata , ma doczepianie włosy, sztuczne soczewki, doczepione rzesy i w sumie to ciezko stwierdzic, czy jest ladna, bo tyle ma doczepione. jhahahahahaha

est mała, nie ma biustu, ani talii , jest taka kołkowata , ma doczepianie włosy, sztuczne soczewki, doczepione rzesy i w sumie to ciezko stwierdzic, czy jest ladna, bo tyle ma doczepione. jhahahahahaha x już mi się podoba

ty nie masz wyboru, będziesz stara i nikt cie nie zechce a brat poruch/a piękność ha mądry gość, zostawił starą żonę dla ładnej d**y

Gość gosciowa
calude speed, chodzi o to, że ona sama się wywyższa, sama siebie chwali, sama o sobie mówi jaka jest piękna, nie mnie to oceniac, uważam, ze oceniac urodę naszą mogą inni, jednym sie podajaja rude innym czarne, nie wszystkim to samo Nie znam zadnej laski po prostu tak skupionej tylko i wyłacznie na swoim wygladzie, nawet studia chce wybrac sobie dodatkowe jakies zwiazane z dbaniem o urode, co dla mnie idiotyczne, bo chce o siebie dbac do konca zycia.:) Pustka..moj brat przy niej gada tylko o ciuchach i o kasie, o tym jakie auto sobie kupia, a ona ma kisiel w gaciach jak jezdzic jego autem, innych tematow nie ma. Albo n*******laja sie z ludzi chorych i brzydkich co dla mnie nie jest smieszne, a wcale nie sa jacys piekni, normalni przecietni ludzi, na modeli by ich nikt nie przyjał, a cos o tym wiem, bo robie w tej branzy . Smutne jest to, ze ludzie sa tacy prózni i chamscy wobec innych. oni potrafia przegadac cały wieczor u nas obgadujac brzydote swoich znajomych, ale oni sa owszem idealni, ewenetualnie gadaja o ciuchach. Moj brat kiedys był inni, interesował sie innymi rzeczami, grał na gitarze, rozwijał sie teraz tylko kasa, kasa

Gość gosciowa
claude speed, ale ona gdybys była chora to by sie z ciebie smiała, smieją sie z osob chorych i niepełnosprawnych bo sa tacy "niestetyczni" Ja miałam takie powodzenie w młodosci, ze nie musiałam jak DESPERATKA RZUCAC SIE NA ZONATYCH, wyszłam, za maz z miłosc a nie dla kasy co teraz dziwne no nie? pierwsza zona była identyczna z wygladu jak obecna laska, a ja wcale nie jestem stara bo jestem młodsza od tej bratowej :)hahaha a wygladam na jeszcze młodsza:) mam 170 wzrostu biust 90 cm talia 67, biodra 90 piersi rozmiaru c , talia osy i nie musze mowic ze jestem piekna, bo po co|!!! ona ma 150 w kapeluszu:)hahaha ale co tam najwazniejsze ze ma manie wyzszosci:)

a wygladam na jeszcze młodsza mam 170 wzrostu biust 90 cm talia 67, biodra 90 piersi rozmiaru c , talia osy i nie musze mowic ze jestem piekna, bo po x a jednak mówisz suko, i ja też się śmieje z takich jak ty d****o

Gość gosciowa
moj bracisze nie BYŁ BEZBRONNY TEGO NIE NAPISAŁAM MOJ BRAT TO CASANOVA, WIEC LECA NA NIEGO, laski same mu sie do wyra pchaja, az w koncu skorzystaał, ale jest okropnym casanova, majac zone zdradzał ja kilka razy moja nowa bratowa nie była pierwsza, ale powiedz mi claude?jakim naiwnym trzeba byc by myslec, ze bedzie sie ostatnia kobieta.. faceta majacego geny casanovy, ktory zalicza dla zaliczania nie umie kochac.. ja nawet jej odradzałam powiedziałam jej ze jak liczy na stabilny zwiazek to odradzam jej mojego brata, ze na pewno znalazłaby kogos bardziej odpowiedzialnego, ale ona nie chciała odpuscic, nawet jak moj maz chodził na terapie małzenska aby naprawic swoje poprzednie małzenstwo, to ona narzucała mi sie z tego co wiem, była na tyle bezczelna, ze non-stop dzwoniła, choc prosił ja by przestała, bo chciał przemyslec ... a gdy był jeszcze z zona, a jeszcze nie z ta nowa bratowa, na wspolnym sylwestrze z pracy na ktorym była jego jeszcze wtedy zona i Agatka czyli wtedy kochanka , czyli obie jego kobiety wtedy . Agatka była do tego stopnia bezczelna ze specjalnie podchodziła jak najblizej mojego brata i wyginała sie tanczyła obok jego zony(udawali, ze sie nie znaja, a przeciez znali sie z pracy) , jakby jakos chciała pokazac się jaka wspaniała, ale jakos nikt inny oprocz mojego brata z nia nie chciał byc.

Gość gosciowa
stwierdzam fakty, mam takie wymiary i wcale nie uwazam sie za najpiekniejsza, na swiecie jest tyle pieknych kobiet i miliony gustow, facetow, jedni wola własnie takie niskie jak moja bratowa, inni wysokie ponad norme i to jest piekne:) Moja bratowa jest zwykła szara myszką i dziwi sie moj brat, ze nie maja zadnych znajomych od czasu jak jest z Agatka? a jak myslisz? jej zarozumiałosc, odstrasza ludzi..kazdy to widzi, ale nie musze mowic jak ona "jestem piekna, a wszystkie inne o brzydale" przykro mi ale ja sie smieje z takich osob jak moja bratowa, zycze ci taką...to moze zrozumiesz, jak twoj braciszek trafi na pusta dziunie i bedziesz musiała z nia obcowac:) chyba, ze sama taka jestes?

Gość gosciowa
"a jednak mówisz suko, i ja też się śmieje z takich jak ty d****o" sskończ z tym rynsztokowym językiem?patola jakaś jestes , nikt normalny tak nie mówi, troche szacunku, zaraz zgłosze to do admina

Gość gość
wynika z tego,ze masz głupiego brata - miej pretensje do niego, nie do całego świata..

Gość gość
koniotrzep dzisiaj grasuje na wszystkich wątkach i wyzywa od suk kogo popadnie!

Gość do debila
gdziekolwiek się pojawia claude speed topik siada przez chamskie wpisy s********j claude, jestes TAK poy****y i pied...dolniety ze szkoda gadac prymityw do potęgi!! typowy przykład prostego idioty polaka bez zajecia co siedzi na cafee..