Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety są jednak puste i patrzą tylko na wygląd

Polecane posty

Gość gość

Mam kolegę obiekt westchnień wielu kobiet i to wykorzystuje, przez ostatnie 3 tygodnie zaliczył 5 kobiet, 2 akcje widziałem. Nasza wspólna znajoma co była z nim na imprezie wielce zakochana mimo iż widziała że on się tam z inną zabawia (przyszedł z nią i olał ją, zostawił samą, poszedł się bawić z inną ładniejszą) do tego zdradził jednej nocy i to kilka razy. Mój inny kolega trochę mniej urodziwy bardzo starał się o tą znajomą i naprawdę świetnie traktował efekt ONA GO OLAŁA, sama jest przeciętna kompletnie nie w moim typie, ale miałem do niej szacunek kiedyś, teraz jest dla mnie zerem i pustakiem, szok że tacy głupi ludzie chodzą po tej ziemi, nawet jako koleżanka mnie ona brzydzi i kontaktu będę unikał z nią jak ognia. Koleś się podoba to wybacza mu zdrady i to że ją ma w d***e i traktuje jak lalkę do r/u/ch/an/ia bo nie raz tą wspólną znajomą przeleciał, totalny pustak masakra, ten kolega nawet się o nią nie starał nic to ona sama o niego zabiegała.

Gość gość
ciekawe pewnie dlatego ze nie znaja zycia 🖐️

Gość mrsHouse
Nie wkladaj wszystkich kobiet do jednego worka. A twoja kolezanka zwyczajnie sie nie szanuje

Mój inny kolega trochę mniej urodziwy bardzo starał się o tą znajomą i naprawdę świetnie traktował efekt ONA GO OLAŁA, x CIO/TY się olewa

Gość ksiądz polityk 666 997
Kobiety chcą samca alfa i najlepszej spermy! Musi być piękny i bogaty, albo pracowity! Jeden do zapłodnienia, a truteń do odchowu dziecka! Mężczyźnie nieopłaca się być ojcem dzieci i na nie łożyć pieniedży! Najbogatsi są najgłupsi! To właśnie ich okradają i zabijąją cwańsze biedaki! Kler i policja grzeszą oraz ich wyznawcy!

Gość gość
mrsHouse - ile kobiet jest innych i nie poleci na przystojniaka? z tego co zauważyłem to nie ma takich!

Małżeństwo i dzieci są dla plebsu und pospólstwa and roboli i parobasów i niedoyebów i frajerni! Największa patologia z PiS się rozmnaża! Karły z brzydulami dzieci mają! Prywaciarze i biznesmeni to klasa robotnicza!

Gość Betrzys
Autorze drogi.W pierwszy m poście urzyles slow: pustak,zaliczanie kobiet,zero,lalki do ********,przeleciał znajomą,w odniesieniu do kobiet. Kobiety są mądre i dlatego jesteś sam bo zajrzały do twojego wnętrza.A tam zonk,niewiele znalazły,niewiele. Po drugie Brzmisz jak frustrat,który chce się tylko porzespac z niektórymi kobietami bez wchodzenia w głębszą relacje,a tu nie wychodzi,wiec tlumaczysz sobie to brakiem urody. W sumie zabawny temat.

gość mrsHouse - ile kobiet jest innych i nie poleci na przystojniaka? z tego co zauważyłem to nie ma takich! x a faceci lecą na pasztety ha

Gość mrsHouse
Widzisz, nie dla kazdej kobiety"przystojniak" oznacza to samo. No i nie wyobrazam sobie uganiac sie za takim chamem jak twoj kolega, chocby wygladal jak Patrick Dempsey.

Tzw, ciacha są brzydkie! Piękny zawsze pięknym i trzeźwym będzie! Edukacja mu und kler and polityka nie pomoże jak i karłowi głupiemu z PiS tępsza żona nauczycielka! Głupkom USA i UK nie pomoże! Sami się wyeliminują! Ich geny są za słabe i pomoc się skończy! Karły mają najgorzej! Auto i dom nie pomoże! Karzeł nie ma IQ dużo!

Karlica karła głupiego wybierze, bo dryblas jej nie zechce! Tylko laski wesołe mają najlepiej! Karłowi tylko PiS pomaga! Chore karły dzieci mają i są ociężali umysłowo! Dziecko karła nie przetrwa! Ostatnie podrygi dzieci karłów! Karzeł jest patologiczny z reguły i naśladuje golenie głowy! Małpie naśladownictwo! Karzeł to małpeczka!

Karzeł nie pędzi do edukacji, ani do książęk! Karzeł chce wszystko za darmo i bez pracy! Karzeł choruje z lenistwa! Karzeł to cwany lenioholik!

Gość mrsHouse
997 potrzebujesz egzorcysty?

Samiec alfa nie tknie samicy chorej i głupiej z wadami generycznymi i nauczycieli głupszych od siebie nie usłucha! Kuratorium musi odbierać wykształcenia wyższe przygłupom!

Bigamia i patologia nie ma prawa być w polityce i dzieci kształcić! Przymusowe i okresowe badania psychiatryczne dla nauczycieli i degradacja! Kuratorium polskie zacofane jest i nauczyciele!

Wywalcie PiS z sejmu! Demokracji koniec skoro taki PiS istnieje!

PiS to plebs i pospólstwo i inwalidzi!

Gość gość
Jak pisze claude dla kobiet porządny mezczyzna to c***a i takich olewają

porządny mezczyzna to c***a i takich olewają x są porządni i porządni-cio/ty, TYCH DRUGICH SIĘ OLEWA, bo są porządni z przymusu

Gość gość
Zachowała się analogicznie jak facet, który jak ćma do ognia leci do zarozumiałej, chamskiej i cwanej laluni.

Gość gość

Bo kobiety są wzrokowcami dlatego lecą na wygląd

Gość ech
Dnia 23.04.2014 o 19:42, claude speed napisał:

porządny mezczyzna to c***a i takich olewają x są porządni i porządni-cio/ty, TYCH DRUGICH SIĘ OLEWA, bo są porządni z przymusu

Masz rację, pod warunkiem, że porządny = niekoniecznie porządny przystojniak, porządny-... = porządny brzydal.

Gość Gość

Najczęściej z każdego chłopa wyłazi gòwno na koniec więc dlaczego niby bujać się z brzydalem jak na jedno wyjdzie? Ileż można płakać nad sobą ty na górze? 

Gość ech
11 minut temu, Gość Gość napisał:

Najczęściej z każdego chłopa wyłazi gòwno na koniec więc dlaczego niby bujać się z brzydalem jak na jedno wyjdzie? Ileż można płakać nad sobą ty na górze? 

Nie z każdego. Nie wiem, kto cię tak skrzywdził, ale gwarantuję ci, że są porządni mężczyźni 🙂

Nie płaczę nad sobą.

Gość Gość
1 minutę temu, Gość ech napisał:

Nie z każdego. Nie wiem, kto cię tak skrzywdził, ale gwarantuję ci, że są porządni mężczyźni 🙂

Nie płaczę nad sobą.

Na szczęście nikt bo wiem już coś czego ty dziecko jeszcze nie wiesz z racji wieku. I właśnie znowu się poplakales. 

Gość ech
10 minut temu, Gość Gość napisał:

Na szczęście nikt bo wiem już coś czego ty dziecko jeszcze nie wiesz z racji wieku. I właśnie znowu się poplakales. 

Nic nie wiesz. Coś sobie uroiłaś i przyjmujesz to za prawdę objawioną.

Nie popłakałem. Patrząc w lustro widzisz siebie, nie mnie 🙂

Gość gość

Tylko wygląd się dla nich liczy

Gość vvv
Dnia 23.04.2014 o 19:45, Gość gość napisał:

Zachowała się analogicznie jak facet, który jak ćma do ognia leci do zarozumiałej, chamskiej i cwanej laluni.

Ale tacy faceci to mniejszość.