Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZY NA MATURZE USTNEJ Z POLSKIEGO ONI SPRAWDZAJA WIARYGODNOS NR Z BIBLIOGRAFII?

Polecane posty

Gość gość

czy ma wplyw na pukntacje to ze np zostala nieprawidlowo zrobiona? Czy im jest potrebna tylko po to zeby wiedziec o jakichs ksiazkachbede mowic? Beda jakos specjalnie na nia zwracac uwage ? No i najwazniejsze czy beda patrzec na te numrki date wydania i itp.. ? czy sa pprawne?

Gość gość
jestem nauczycielką, uwierz mi oni chca sie jak najszybciej ciebie pozbyc, tylko duzo mow,nawet jak odpowiesz na jedno pytanie nie maja prawa cie uwalic. tak sie straszy uczniow zeby nie sciemniali w bibliografii ale jak co do czego to szybko maja w dupue jestes jedna z 100 uczennic a oni sa zmeczeni i jeszcze chca zrobic po pracy zakupy,ustny sie nigdzie nie liczy na zadne studia, byle byl zadany. komisja o tym wie, chyba ze nie znasz tresci twojej prezentacji-wtedy sie uczepia! pzdr

Gość gość
Uff, bo juz tutaj myslalm ze na zawal zejde z nerwow. Dzieki wielkie!

Gość gość
TO PRAWDA, KOMISJA ZAWSZE JEST ZNUDZONA

Gość gość
Luzik też mam maturę ustną i też naściemniałam w bibliografii z tymi numerkami:) Mój nauczyciel powiedział, że trudno, że wpiszemy cokolwiek, bo oczywiście bibliografię zrobiłam w ostatni dzień.

Gość gość
no u mnie moga wcale nie byc znudzeni, bo jestem pierwsza, a moj egzaminator ma tylko jedna klase w calej szkole. :(