Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

STARSZE DZIECKO 3 LATKA ODTRĄCONE

Polecane posty

Gość gość
Kochasz bardziej syna niż córkę, bo ona dla ciebie jest konkurencją w uczuciach ojca. Potem będziesz pomiatać synowa. Krzywdzisz córkę x głupszego wpisu na tym forum nie przeczytałam nawet nie chce mi się komentować kobieto ty masz jakieś złe doświadczenia i problemy ze sobą.

Gość gość
autorka wsiąknęła,pewnie musiala ponosic synusia

Gość gość
Niestety na ogól gdy w rodzinie pojawia się chłopiec, starsze dziecko-dziewczynka odstawione jest na boczny tor - bo narodził się dziedzic nazwiska!

Gość gość
okropnie postepujesz autorko, za 10 lat bedziesz pisala- mam problem z corką,nie mamy kontaktu, nienawidzi mnie,ma do mnie zal

Gość gość
idźcie juz spać bo bredzicie jak potłuczone nie czytacie ze zrozumieniem tylko wiecie swoje gdzie jest napisane że nie zajmuje się córką??? że ją odstawiła na boczny tor?

Gość gość
dziedzic nazwiska... ha ha z Jordanii uciekłaś????

Gość gość
Nie doprowadz do tego co u mnie sie stalo Syn jak byl maly tez plakal az siny byl wreszcie pewnego dnia oddechu nie zlapal zrobil sie czarny doslownie Myslalam ze juz nie zyje przytulilam go rozpaczalam a on wreszcie oddech zaciagnal.Nie sluchaj glupot jak poplacze to sie nic nie stanie Nie w przypadku takich dzieci co sinieja podczas placzu

Gość gość
jasne, niech odda corke do domu dziecka, i nosi 24 na dobe siniejące dziecko

Gość gość
gdzie jest napisane że nie zajmuje się córką??? że ją odstawiła na boczny tor? xxx W tytule topiku stoi jak wół...

Gość gość
zle robisz autorko

Gość gość
corka jest bardzo wyrozumiala, opowiadam jej bajki, czytam ksiązki, bawię się lalką(w jednej ręce lalka, w drugiej synek), jednak nie zawsze mogę jej poświęcić tyle czasu ile bym chciala. x to może poczytaj coś więcej niż tytuł a poza tym autorka widzi problem i wg mnie to jest najważniejsze. to co niby ma odstawić 3 miesięczne dziecko, niech płacze i bawić się z trzylatką?

Gość gość
tez niejednokrotnie zaobserowalam po dzieciach w rodzinie i znajomych ,ze corki sa odpychane na dalszy plan i matki synow zdecydowanie wyrozniają

Gość gość
tu autorka. jest mi przykro ze tak piszecie,. przeciez to nie ma roznicy czy syn czy córka. oboje kocham tak samo mocno. nie umiem zostawic mlodszego zeby plakal, on az czasami powietrza nie moze zlapac tak krzyczy. dlatego go noszę. tak, widzę problem, bo boję się że córcia może poczuć się odtrącona, chociaż robię wszystko żeby tak nie było. ale niestety nie zawsze mogę. nie jestem taka, że zosawię małego i będę udawała że nie słyszę jak płacze. przeciez jestem matką a onnie ploacze bez przyczyny. moze się mylę i córka wcale nie czuje się odtrącona.. i mam nadzieję że tak jest...