Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dada premium z bidronki

Polecane posty

Gość gość

Hej, podpowie któraś z Was, ile kosztują te pieluch w rozmiarze 1 i ile sztuk w paczce? dzięki

Gość Pytam2014
czemu żadna z Was nie odpowie?

Gość gość
Nie kupuję tego badziewia więc nie wiem.Rusz zadek i idź sprawdzić

Gość gość
Nie pójdę do bidronki, bo to wstyd dla mnie. Jestem ciekawa.

Gość gość
Przeliczałam kiedyś i taniej wychodzi pampers ale tylko w rozmiarze 1, te większe rozmiary są tańsze dady, ale zostałam na pampersach są najlepsze, teraz kupuję w lidlu jak jest promocja, karton za 88 zł a w nim są 3 paczki.

Gość gość
ale to są 3 duże paczki czy 3 małe paczki w Lidlu?

Gość gość
54 sztuki kosztują niecałe 30 zł. dla mnie świetne są nie przeciekają ani nic

Gość gość
pewnie, pampers to pampers. Ja kupiłam ostatnio pampers premium 78 sztuk za 45 złotych, nie było akurat zielonych pampersów w sklepie. byłam ciekawa po ile w bidrze, bo nie wiem czy mnie stać na taki luksus.

Gość gość
a ja Ci polece pomarańczwe pampersy :) Używam bo moja córka uczulona na zielone jest, a są delikatniejsze niż te tańsze pieluchy typu dada. Kosztują 31 zł w carrefour wszystkie rozmiary tyle samo :) A w paczce np w 5 jest ich albo 54 albo 48 nie pamiętam dokładnie.

Gość pani tiki taki i kasztanki
pomaranczxowe pampersy to szajs gorszy niż dada,ponoc te z tesco love baby czy jakos tak sa fajne :) ja używam na dzień dady(dziecko dużo sika na nocnik) a na noc oryginalne pampersy :)

Gość gość
a według mnie sleep and play i dady to bubel totalny, córka po nocy budziła się mokra bo te pieluchy przeciekają. ja tylko uznaje pampers active baby lub baby dry

Gość gość
No dobrze może i szajs, ale napisałam, że moje dziecko jest uczulone na każde inne. Od razu ma rany na pupie, a po tych pomarańczowych nie ma. Też przez pierwsze 3 miesiące używaliśmy białych i zielonych, ale potem niesttey tylko pomarańczowe. Ja je lubie, ładnie pachną i rzadko przeciekają:)

Gość gość
Dady u nas odparzyly.Ja własnie dla corki kupuje Tesco loves baby i musze powiedziec,ze sa swietne. Nie wiem jak na noc,bo w nocy Pampers,ale na dzien sa super. Nie smierdza chemia,fajnie chlona wilgoc,nie odparzyly. Polecam.

Gość gość
a ja polecam Dady, dziecko ma 10 mcy i w życiu nie miało odparzenia. Ale musze dodać: moje dziecko jest bezproblemowe, w wakacje staramy się o drugie, mam nadzieje ze tez takie będzie :)

Gość gość
54 sztuki dady w bidrze za niecałe 3 dychy? kretynizm. wolę oryginalne pampersy! 78 za 40 zeta, promocja teraz w smyku :-) ale ciemnota z bidry nawet nie wie co to smyk, bo ich oślepiła wielka bidrona

Gość gość
no i co ciemnoto? kupił ktoś w smyku? pewnie nie, bo same ciule z Was!

Gość gość
W tematach, gdzie króluje wychwalanie bidronki jest mnóstwo wpisów, a tam gdzie pojawią się konkretne, merytoryczne wpisy oponentów bidry to w wątku nastaje cisza, bo ciemnota bidronkowa nie ma konkretnych kontrargumentów. W bidrze sprzedają po prostu g(ó)wno i tyle!

Gość gość
U mnie zielone pampersy kosztuja 39,99 zł za 64 szt,więc te dada z bidry nie są wcale w takiej oszałamiającej cenie.Taki szajs powinien dychę kosztować.

Gość gość
bo to wystarczy d(u)pę ruszyć zdo innego sklepu niż bidra i świat jest bardziej kolorowy!