Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Zakochałam się w przyjacielu..

Polecane posty

Gość gość

Kilka miesięcy temu chodziłam z pewnym chlopakiem. Pewnego dnia wybralam się z koleżanka na spacer i nagle podeszli do mnie znajomi i się zapytali czy chodze z Adrianem. Ja mówię, ze tak, a oni powiedzieli ze obraca kilka dziewczyn jednocześnie, z jedną nawet jest już rok. Ja nie moglam w to uwierzyc, wiec oni zadzwonili po jedną z jego "byłych". Ona przyszła i opowiedziała mi o wszystkim i dopiero w tym momencie zrozumialam jaką był świnią. Tego samego dnia poszłam z nią i dwoma kolegami na piwo, zeby odreagować. Ci koledzy to byli przyjaciele Adriana. I tak właśnie poznałam się z moją obecną paczką przyjaciol. Jeden chlopak z naszej czwórki od samego początku mnie podrywal i wszyscy mi mówili, ze sie we mnie zakochal... dla mnie to byl szok, bo ja mialam na niego wyje*ane i olewalam go (robię to nadal).. i jeszcze jedną sprawą jest to, że drugi chlopak z naszej czwórki ma dziewczynę, ale od poczatku mi się podobał, a teraz czuję że się w nim zakochałam. Często kłóci się ze swoją dziewczyną. Wiem, ze to moze byc trochę chamskie, ale dla mnie dziewczyna-nie ściana, da sie przesunąć;) Jak na razie jest wspaniałym przyjacielem. Uwielbiam go.. pomógł mi w ciężkich chwilach. Wydaje mi się, że ja nie jestem dla niego obojętna.. nawet jedna z naszej czwórki przyjaciółka to zauważyła.. on cały czas mnie "zaczepia".. ciężko mi jest, bo nie chcę tracić pięknej przyjaźni dla szczeniecej miłości.. juz wielu przyjaciół w ten sposób straciłam. Zaczekam, aż on coś więcej do mnie poczuje. Jak sądzicie, dobrze myślę? Co zrobilibyście na moim miejscu?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować