Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

1,5miesiaca po cc walek skory nad blizna

Polecane posty

Gość gość

Brzuch nie jest jeszcze idealny ale z dnia na dzien znika -zdrowe odzywianie i marszobieg 8km rano.Jednak nie daje mi spokoju wyglad blizny,tzn.oczywiscie jest ciemna bo swieza,wiem ze zjasnieje z czasem ale chodzi o to ze oddziela tak jakby spojenie lonowe od brzucha i nad linia jest walek skory taki nabrzmialy tak ze musze wyprostowac skore jak stoje zeby ciecie zobaczyc. Czytalam na innym forum ze trzeba czasu i to maleje lub znika ale chcialabym poznac wasze opinie. Od wczorak stosuje plastry sutricon i masuje blizne jak mam czas. Czy cos jeszcze robic?

Gość gość
Naprawde nikt nie ma takiego problemu?

Gość gość
nie wiem co to za problem blizna ja mialam ciecie bardzo nisko i dla mnie problemem nie jest blizna nie wiem co wy macie obsesje na punkcie sladow po cesarce, bierzecie udzial w sesji do playboya czy co?

Gość gość
ten wałek to normalne, chodzi ci o takie zgrubienie?jakby opuchnięte? położna mi mówiła,że to często może pozostać już do końca, ale ja nawet nie zauważyłam kiedy zniknęło. na pewno nie 2 miesiące po porodzie. Jestem rok po porodzie i ani śladu po wałku i blizna jest cieniutka i bardzo jasna.

Gość gość
Nie chce Cie załamać autorko ale ja co prawda nie mialam CC tylko usuniętą ciąże pozamaciczną a ten wałek mam do dziś. A operacja była 7 lat temu. Blizna jest śliczna i nie widoczna prawie a taka fałdka skóry wisi nad nią. I nie ważne czy ważę 46 kg czy 55 nie znika.

Gość gość
Niestety czesto zostaje :(

Gość gość
Dziekuje za odpowiedzi.nie startuje do zadnego playboya i jestem zwyczajna osoba ale chcialabym miec ladna cipke dla meza-po prostu.wiem ze jest 1000wazniejszych adpektow zycia ale jak ma sie maly biust tak jak ja to chce sie chociaz na dole dobrze wygladac. Licze sie z tym zr to zostanie choc mnie zalamka bierze jak pomysle ze to bedzie juz tak na stale.widocznie zrabali mi szycie ze tsk zostalo:(

Gość 172 i 51 kg
sory, ale ten wałek masz na brzuchu czy na cipce? Bo ja miałam na brzuchu parę dni dosłownie.

Gość gość
Nie cipka ok:)jednak blizna jest na lini wlosow wiec szpeci tym samym i brzuch i cipke:(

Gość gość
Mnie zniknal

Gość gość
po 1 ciąży miałam delikatny wałek-zszedł ;) po 2 mam nadal ale cesarkę miałam 2 tygodnie temu :)

Gość gość
Wam tak wysoko wlosy rosna? Ja mam blizne,cieniutka jakies 3 cm nad linia wlosow. Nawet nie musialam zgalac do cc. Ale w majtkach jej nie widac,no.stroju kapielowym. To wam np.wlosy wystaja znad majtek? Musicie zgalac do stroju? Ale w sumie kiedys widzialam jak jednej pannie rosly az na udach,to moze mozliwe:p mi sie koncza przy pachwinach.

Gość gość
Do pustaka powyzej:jezeli nie masz nic do powiedzenia to nie trolluj i spadaj stad

Gość gość
Pustakiem to moze jestes ty:o w temacie wypowiedzialam sie wyzej.a potem zadalam normalne pytanie. Najzwykle w swiecie mnie to ciekawi a nie zagladam innym pod spodnie,nie ogladam w ktorym miejscu maja blizne.