Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ksaja

Jak oczyścić organizm po świętach?

Polecane posty

Gość ksaja

Jestem przejedzona i ociężała, często mam problemy z trawieniem i boli mnie brzuch. Gorzej też się czuję, chciałabym jakoś oczyścić z toksyn organizm, ale zastanawiam się czy tu sama dieta wystarczy? Co robić by poczuć przypływ energii?

Gość gość
jeść lekkie zupy jarzynowe, soki świeżo wyciskane, herbatki ziołowe i dużo się ruszać na świeżym powietrzu powinno pomóc :D

Gość gość
Organizm sam się oczyszcza, tylko trzeba przestać zanieczyszczać.

Gość gość
Ja polecam detoksykację organizmu i oczyszczanie wątroby w Vimedzie. Może nie są to najprzyjemniejsze zabiegi ale jak się zobaczy co to z ciebie wyciąga to naprawdę...warto. Czuję się od razu lepiej. Jeden, dwa zabiegi i potem idzie z górki. Każdemu z nas przyda się takie oczyszczanie, a szczególnie po świętach... :)

Gość gość
dwa dni na maślance i samym jogurcie naturalnym zdziała cuda

Gość milian3
no chyba taka maslanka nie jest zbyt bezpieczna dla organizmu, jak tylko ja sie pije..

Gość gość
Rozumiem że często się wypłukujesz czymś na sraczkę, skoro tak polecasz? Widać nie tylko złogi się wypłukały... Poczytaj najpierw czym jest hydrokolonoterapia i dowiesz się co to oczyszczanie organizmu i w jaki sposób trzeba się do tego przygotowywać...

Gość gość
denna babo po zawodówie gadasz bzdury

Gość gość
ta,, wsadź se kołek w pipę

Gość dudus79
Powiedział co wiedział! Najlepiej być mocnym w gębie, i nie mieć nawet odwagi żeby nadać sobie jakikolwiek nick hahaha! Zapraszamy do innego wątku. Ksaja podobno dobrym sposobem jest picie wody :) ale nie wiem czy o takie oczyszczenie Ci chodzi;)

Gość gość
ja pierdzielę, coś ty żarła w święta bo ja normalnie

Gość gość
oczyscic cie moga lekkie zupy jak wyzej napisano ale rowniez dobrze wplywa na oczyszczanie jelit i watroby zabieg hydrokolonoterapi

Gość gość
wasdź se rure od odkurzacza głęboko w d**e i podłącz do prądu, wyssa z ciebie cały brud

Gość gość
Od jakiegoś czasu myślę nad profesjonalnym oczyszczaniem organizmu. Do tej pory sama takie "oczyszczanie" wykonywałam w domu. Picie jedynie wody z cytryną przez parę dni, picie tylko soków świeżo wyciskanych z owoców i warzyw. Efekty średnie, mało zadowalające. A ostatnio natknęłam się na oferte Vimedu, teraz jest dodatkowo promocja na detoks. Ktoś coś słyszał, poleca? Oferta brzmi naprawdę nieźle, ale chciałabym się czegoś więcej dowiedzieć.

Gość stokroc
ja mialam takie oczyszczanie, jest niesamowite. nie wierzylam ze tak lekko mozna sie czuć, od razu cera sie poprawia, jakby wiosna:)