Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zabawki dla malucha

Polecane posty

Gość gość

Niedługo mój chrześniak obchodzi pierwsze urodziny. Szukam jakiejś fajnej edukacyjnej zabawki. Co myślicie o zabawkach Fisher-Price? Dodatkowo w sklepie Toys R Us jest promocja 30% na te zabawki. Warto kupić jakąś?

Gość gość
Odradzam plastikowe, niby interaktywne zabawki na pierwsze urodziny, jeszcze niemowlaki chętnie się tym bawią- melodyjki, światła, a i to nie wszystkie. Raczej warto kupić pierwsze, drewniane klocki czy zabawki do naśladowania dorosłych- kuchenka, zestaw do sprzątania, kosiarka do trawy itp/

Gość historia kolem sie toczy
ja z moim maluchem bawie sie zawsze przy tym co akurat mam do zrobienia myjemy gary - dostaje swoja gabke i robi syf na pol kuchni :D malujemy sciane - dostaje swoj pedzelek i miejsce w mniej widocznym miejscu robimy pierogi - dostaje swoj kawalek ciasta do walkowania i ze spokojem godnym stoika przegladam sie jak mozna z ciasta na pierogi zrobic przylepiec do notatek

Gość gość
Na roczek kuchenka???Chyba zeby stala:D Kuchenka sie dzieci bawia ,ale tak kolo 3 roku zycia.A taki roczniak to dopiero zaczyna sie bawic zabawkami i takie zabawki interaktywne sa akurat na ten wiek.Moja cora lubiala ksiazke z melodyjkami .Albo takie drzewko gdzie sie kulki wrzucalo.

Gość gość
Zalezy od dziecka . Kazde lubi cos innego. Moje jak mialo rok juz chodzilo i ulubionymi zabawkami byly garnki i zabawkowy odkurzacz. Ja bym na twoim miejscu kupila porzadne klocki drewniane albo firmy Mega blocks. One latwo sie skladaja i rozkladaja a przede wszystkim sa na tyle duze ze dziecku wygodnie sie je sklada.

Gość gość
Mój synek miał właśnie około roku jak zaczął się bawić w naśladowanie dorosłych, w gotowanie- mieszkanie czegoś na kuchence jak najbardziej, miał mały zestaw do sprzątania którym dużo się bawił, telefony też takie w bardziej "dorosłej" kolorystyce, narzędzia przy których naśladował dziadka... Fakt że kuchenką bawi się dalej, ale solidna to zabawka na lata.

Gość gość
jesli dziecko nie ma - kup rowerek z raczka do pchania. Dzieciaki to uwielbiaja a pora roku akurat sprzyja spacerom

Gość gość
Jeszcze zależy ile chcesz wydac z fisher price fajny jest stolik edukacyjny.

Gość gość
polecam Ci szczeniaczka uczniaczka z Fisher Price. Moje dziecko bawiło się z nim od 6 m-ca życia do 4-go roku życia. Ma fajniutkie piosenki - każdemu maluchowi się spodobają.

Gość gość
w zyciu fisher price i reszty tego kolorowego badziewia. Sa kolorowe, glosne, okropne ! Dzieci wcale nie lubia takich zabawek

Gość gość
Moje ma szczeniaczka i go nie lubi. wogóle nie chce się nim bawić. Lepiej kup jakieś klocki albo sorter. Coś z " klasycznych" zabawek polegające nie tylko na muzyczkach i piosenkach.