Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy macie długi

Polecane posty

Gość gość
Chyba jednak nie tacy debile skoro mamy gotówki na dwukrotne płacenie? :)

Gość gość
hahaha twoja odpowiedź wszystko wyjaśnia - bierzecie kredyt i spłacacie bankowi kosmiczne odsetki podczas gdy macie 2x tyle co kredyt :D:D:D:D w życiu nie widziałam głupszych ludzi :D żul pod biedronką lepiej kalkuluje :D

Gość gość
sam jestes debil :) płacimy bankowi bo dopiero za pól roku możemy spłacić całość bez opłaty za wcześniejszą spłatę (2.5%). A pieniądze tymczasem pracują - przy 800 tys inaczej wygląda oprocentowanie lokat

Gość gość
taaaa policz jeszcze raz matołku :D

Gość gość
mam dlugi... "kabel":D ze 18 cm w zwisie bedzie;)

Gość gość
liczę i wychodzi mi, ze jednak na tym nie tracimy. Ale oczywiście Ty widzisz mój portfel i wiesz lepiej :) Więc pozostawię Cię z tym przeświadczeniem - napawaj się nim. :)

Gość gość
nie mamy z mezem dlugow, mamy poodkladane okolo 250 tys zl na dwoch kontach, a mimo to spie c*****o :O

Gość gość
tak, około 30 tys przez meza firme, na poczatku mnie to załamało, teraz po kilku latach (ponad 20 tys spłacilismy) przywykłam, nie meczy mnie to nocami, spłacamy jak sie tylko da i tyle

Gość gość
czy zna sie ktos na kadrach i umowamach o prace.

Gość gość
Ja natomiast mam taki problem że dłużnik nie chce mi oddać pieniędzy. Znacie może dobrego komornika na terenie Łodzi? Znajomy polecał mi kancelarię www.jkrukkomornik.pl. Może ktoś z Was kiedyś z nimi współpracował i mógłby się rzetelnie wypowiedzieć?

Gość jaccek66
Zastanawiasz się jak poradzić sobie z długami i jaki jest najlepszy sposób aby z nich wyjść? Odwiedź stronę http://narodowecentrumdlugow.pl, wypełnij formularz kontaktowy i na samym początku sprawdź historię swojego zadłużenia. Dzięki temu dowiesz się kiedy dług się przedawnia i w jaki sposób możesz się go pozbyć. Z takim przedawnionym zadłużeniem można sobie o wiele łatwiej poradzić!

Gość gość
Tak matka nie placila za mieszkanie komunalne i mam do splacenia 30tys zl :( komornik mi zabiera pol macierzynskiego Pier....ic takich rodzicow

Gość gość
25tys. Mamy małe zarobki ale nie jest źle.

Gość gość
Polecam szczerze strone www.nastepnapozyczka.pl szybko sprawnie i bez zbednych formalnosci!

Gość gość
Ja na szczęście długów nie mam ale za to sporo dłużników z którymi nie mogę sobie poradzić. Teraz zmieniłem komornika sądowego na www.jkrukkomornik.pl i mam nadzieje że pomoże mi w mojej sytuacji.

Gość gość
tez mialam swego czasu problem z dlużnikami... w kilku przypadkach musiałam oddać sprawę w ręce komornika http://www.tarnow-komornik.pl/, bo inaczej nigdy nie odzyskałabym moich pieniędzy!

Gość icta
W odpowiedzi na powyższe posty, proponuję umorzyć wszystkie długi w ramach upadłości konsumenckiej. Jest to tak naprawdę jedyna droga do umorzenia wszystkich zobowiązań, których dłużnik nie jest w stanie spłacić. Nie ma innej drogi poza spłatą, albo umorzeniem części zobowiązań w ramach układu z wierzycielami. Z dniem ogłoszenia upadłości dłużnik uzyskuje odprężenie albowiem żaden z wierzycieli nie może już windykować dłużnika. Wierzytelności mogą co najwyżej zostać zgłoszone do masy upadłości. Wszystkie postępowania egzekucyjne zostają zawieszone i umorzone z mocy prawa. Na zakończenie postępowania dłużnik zostaje oddłużony ze wszystkich długów. Dłużnik nie musi posiadać żadnego majątku, a wszystkie koszty w takim wypadku pokrywane są ze skarbu państwa. Jest to najprostsza droga do rozpoczęcia nowego życia. Jeżeli są Państwo zainteresowani upadłością konsumencką proszę skontaktować się z nami pod numerem telefonu: 515587191, lub poprzez naszą stronę www.icta.pl. W przypadku wątpliwości, które pewnie się pojawiają, albo innych pytań również zachęcamy do kontaktu. Czekamy na Twój kontakt.

Gość gość
Tak matka nie placila za mieszkanie komunalne i mam do splacenia 30tys zl smutas.gif komornik mi zabiera pol macierzynskiego Pier....ic takich rodziców Xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Czy rodzice żyją to raz, bo możesz odwołać się od decyzji splaty zadłużenia w spół mieszkaniowej .Nawet jak rodzice żyją a ty jesteś zameldowana w tym mieszkaniu i zamieszkujesz ponosisz koszty gosp domowego a sama ponosisz przed dług matki straty to możesz złożyć wniosek o całkowite anulowanie tych kosztów .Jeżeli rodzice umrą to po prostu odrzucasz spadek i to samo się anuluje .

Gość anna

ja mam, ale plusem mojej sytuacji jest to, że trafiłam do kruka, który mnie windykuje, dogadałam się o spoko raty przez telefon i spłacam powoli 

Gość Gość

Prawie 20 tys kredytu studenckiego do splaty, zaczynam w przyszłym roku spalacsc, trzymajcie kciuki. 

Gość Gość

Prawie 20 tys kredytu studenckiego do splaty, zaczynam w przyszłym roku spalacsc, trzymajcie kciuki. 

Dnia 26.11.2019 o 22:31, Gość anna napisał:

ja mam, ale plusem mojej sytuacji jest to, że trafiłam do kruka, który mnie windykuje, dogadałam się o spoko raty przez telefon i spłacam powoli 

mój wujek z nimi sprawdza i to prawda są mega ludzcy