Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój facet to frajer, ciota i nieudacznik. Niedawno to zrozumiałam. Rzucę go

Polecane posty

Gość gość

Jakis czas temu poprosilam go, by pomogl mojemu tacie we wnoszeniu mebli, ktore kupili moi rodzice. Firma dostarczyla tylko pod blok za wniesienie juz sobie zyczą many many. I co ? Moj nie mial po prostu sily, masakra, caly czerwony, moj 13 letni brat mial wiecej sily niz on, ledwo niosl z nim kanape. Porazka Inna sytuacja, wracalismy z jakiejs imprezy, zaczepily mnie jakies dwa zule kolo 30stki, pytali skad jestem, co ja tutaj sama robie, jeden lapal mnie za reke i chcial zebym poszla z nimi bo jest zabawa :O Moj M kupowal wtedy bilety w kiosku 100m dalej, przyszedl i mowi do mnie CHODZ JUZ, nawet nie zareagowal na to ze obcy facet mnie lapie za reke. Duzo bylo takich sytuacji, nie wiem czemu nadal z nim jestem, chyba z przyzwyczajenia i nie chce byc sama

Gość gość
A czujesz się z nim bezpieczna ogólnie? Nie każdy facet musi być macho. Ma on jakieś zalety?

Gość gość
No wlasnie nie czuje, wrecz przeciwnie, mam wrazenie ze to ja sie nim opiekuje jak dzieckiem. On w ogole nie ma własnego zdania, jest ciągle niezdecydowany, zamiast cos postanowic jak facet to non stop pyta sie mnie o zdanie, co ja o tym mysle, co ja chce :O Czuje jakbym miala niewolnika, ktory wszystko dla mnei zrobi :O Zaczyna mnie meczyc ten zwiazek, gdy wychodzi do pracy...czuje ulge, ze mam wreszcie kilka godzin spokoju :(

Gość Histeryk z Krakowa
no widzisz trzeba bylo zostac lesbijka 🖐️

Gość gość
ile jesteście razem? Rozmawiałaś z nim o tym? Może uświadom mu co o tym myślisz. Mój jest inny sam podejmuje decyzje ja muszę się zgadzać na to co on chce bo jest zwykle po fakcie nie raz bywa że niechcący mi coś zrobi. I tak źle i tak nie dobrze

Gość gość
skoro zwiazal sie z toba to musi to cos w tym byc

Gość Taki_jeden_964
Pogadajcie i nie się zapisze na siłkę. Masz problem jak w gimnazjum.

Gość gość
Widocznie na lepszego nie zasługujesz!