Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pytanie, mały penis..

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam 19 lat i mam małego penisa tzn w stanie spoczynku nie jest tak źle, bo ma 10cm, ale we wzwodzie bardzo tak nie rośnie, bo tylko 12-13cm.. Czy to jest normalne ?

Masz normalnego miecza, poszedłbyś lepiej po pół litra do sklepu zamiast walić smuty :D

Gość gość
następny temat bez sensu

Gość dead brain amfa 666
Młode dziewczyny to teraz w oczy patrzą i nic nie mówią! To jest ich jedyna technika uwodzenia i podrywania! Chcą wryć się w pamięć i by obiekt podrywu ciągle o nich myślał i wspominał! Już wszystko wiadomo w tych czasach! Młodsza dla starszego i niższa dla wyższego!

Gość gość
Druga sprawa to taka, że ten mój "mały" nie ma problemu ze wzwodem, tzn jak widzę jakąś dziewczynę, chwilę z nią porozmawiam to już mi staje.. To jest trochę denerwujące, bo to chyba widzi druga osoba, jak komuś staje co ? ;/

Gość dead brain amfa 666
Każda młoda chce starszemu w głowie oczmi zawrócić! Udają one księżniczki i szalone małolaty w bikini dwuczęsviowym by rozpalać fantazję leniów i nierobów! Cwaniaczki to są oczytane i odważne! Nowe waleczne pokolenia dziewcząt kusicielek!

Gość dead brain amfa 666
Każda młoda chce starszemu w głowie oczmi zawrócić! Udają one księżniczki i szalone małolaty w bikini dwuczęsviowym by rozpalać fantazję leniów i nierobów! Cwaniaczki to są oczytane i odważne! Nowe waleczne pokolenia dziewcząt kusicielek!

Gość gość
Nie przejmuj się tym że Ci staje. Jesteś zdrowy. Możesz to jakoś ukrywać nie wiem jak. Naucz się kontrolować popęd żeby on nie rządził Twoim życiem. Bądź niezależny. Nie myśl o tym jak można rozładować popęd ale staraj się skupić na innych. Wszystko co robisz rób z myślą o innych .Tak jak potrafisz. I rozmawiaj z innymi żeby Cię Twój problem nie gnębił.

Gość gość
Prawda jest taka,że on ci jeszcze moze urosnąć,a penis w zwisie nie musi być duży bo z reguły te duze w zwisie niewiele się powiększają przykład ja mam 7 cm w zwisie 14 we wzwodzie mój brat ma 12 w zwisie i 13 we wzwodzie

Gość gość
Normalny k***s przeciętnej wielkości, więc nie wydziwiaj. Jeśli chodzi o te wzwody, to może być dla nas krępujące, ale dla nas nie ma nic bardziej podniecającego niż to coś sterczącego pod jeansami ;)

Gość gość
Ale masz problem . Mój mały jak leży ma z 5-6 cm a jak stanie to żalosne 10cm. To jest dopiero dramat. A na dodatek mam ponad 30 lat a więc już nie urośnie.

Gość gość
Dokładnie mam 13 cm i 11 cm obwodu