Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lollie12

Hemoroidy wewnętrzne?! pomocy ...

Polecane posty

Gość lollie12

Jestem młoda . Mam naście lat , nigdy nie miałam problemów z wypróżnianiem . Miałam tak , że nie mogłam się wypróżnić chociaż chciałam i miałam parcie . Po saszetkach i wlewce wszystko wróciło do normy , ale teraz po wypróżnieniu i w jego trakcie czuję ból i w środku o***tu zaraz przy wejściu W ŚRODKU czuję miękką kulkę , Średniej wielkości . Objawy według google pasują do hemoroidów wewnętrznych.. czy to rzeczywiście one?Ma ktoś podobnie ? Jak sobie radzicie?

Gość lollie12
Nikt nie wie?

Gość lollie12
Hej no nikt noe wie

Gość gość
Czopki Procto Glyvenol do pupy na noc,ciepłe majtochy a do picia codziennie na czczo błonnik w szklance wody rozpuszczony,po nim nastepna szklanka wody do picia.Na noc 1 łyzeczka zmielonego siemienia lnianego popic wodą. Zaparcia trzeba leczyc

Gość gość
idź do lekarza ,mam nadzieje ze trafisz na fajnego ja w wieku 16 lat poszłam bo mnie piekło bolalo i na d***e siedziec nie mogłam jak nie zbadał to mnie z***** ze przyszłam bez matki i tak wogóle co ja robie ze w tym wieku mam hemoroidy :O bylam zażenowana wystraszona i prawie z placzem wyszłam nigdy wiecej nie była lecze to doraźnie jak sie pokaze nie wiem od czego to zależy a dziś mamjuż 36 i wizyte pamiętam doskonale :(