Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Puszczalstwo jest dobre. Ruchajmy się, każdy z każdym bez zobowiązań

Polecane posty

Gość gość

To motto ludzi z Kafeterii. Walmy sie w kazdą dziure ile wlezie. Szatan i lewica juz wygraly, Polska to upadły kraj.

Gość gość
Idź polerować moher!

Gość ruchacz z doliny ptakow
popieram ****ajmy sie na potęgę

Gość gość
Widzę, że kolega z Sobieszewa, gdzie jest rezerwat ptaków. Zgadłem? He he Piękne miejsce

Gość on nie tańczy dla mnie
i najlepiej w ogóle nie zakładajmy rodzin co nie? nie szkodzi, że Polska ma ujemny wskaźnik demografii i zbliża się zapaść systemu emerytalnego :P przecież przy polskich pensjach stać nas na odłożenie kokosów na starość więc po co komu TFU rodzina i TFU bachory :P

Gość gość
a potem zdychajcie na różne współczesne syfilisy ;)

Gość gość
on nie tańczy dla mnie - w Burkina Faso pelno bachorów a emerytur nie ma. bachory nie są potrzebne ZUSowi, nie wiesz w ogole jak to dziala, typowa tępa krowa sluchająca propagandy

Burkina Faso jest krajem POSTKOLONIALNYM. Kraje postkolonialne są wydrenowane ekonomicznie i ubogie więc nie posiadają sensownego systemu emerytalnego ani systemu ubezpieczeń ponieważ kraj jest zbyt ubogi na to :P Poza tym jakieś konkretne argumenty czy tylko wyzywanie bo uraziłam Jaśnie Pana Roochacza moim sprzeciwem? Hańba! Ośmielam się nie popierać roochania bez zobowiązań. Straszne! :P

Gość gość
Autor/ka zalozyla temat przeciwny puszczalstwu, a debile nie potrafią czytać ze zrozumieniem. Ja sie zgadzam, NWO juz dawno wygralo w Polsce, teraz zaczyna po prostu rozwijac skrzydła. Polski juz nie ma, ekonomicznie i moralnie. Za pare lat upadnie Kosciol, zresztą juz sie sypie, sam z siebie, zaraza byla w srodku a z zewnątrz pomagają media. Z KK zostanie smieszna wydmuszka jak w Czechach czy Hiszpanii

Hmm w głownie PROTESTANCKICH Stanach Zjednoczonych był sobie taki okres - lata 50te XX wieku gdzie obok prosperity ekonomicznej rodzina była jedną z istotnych wartości :) i dominowały sobie wartości konserwatywne. Lewactwo piętnowano. Taki Palikot nie mógłby marzyć karierze politycznej. Czy naprawdę Kościół jest niezbędny do tego aby mieć zdrowe społeczeństwo ze zdrowym systemem wartości? Jasne Polska to kraj katolicki ale w sytuacji gdzie KK nie jest źródłem "moralnej inspiracji" dla narodu ani "moralnym kompasem" czy nie można poszukać innej inspiracji? Dawno temu na tym pięknym kontynencie nasi prymitywni przodkowie-politeiści też uważali rodzinę za wartość i mieli swój własny system wartości, między innymi piętnowania puszczalstwa więc może nadzieja niekoniecznie leży w KK ale w samym społeczeństwie, w ludziach jako takich.

Gość gość
r***ajmy sie *****ajmy sie *****ajmy sie *****ajmy sie *****ajmy sie *****ajmy sie *****ajmy sie *****ajmy sie

Gość gość
ale ludzie chcą się puszczać !!!

Gość gość
Drogi autorze. Ja mam ochotę cały czas. Może ty jesteś oziębły, że tak łatwo Ci namawiać do wstrzemiężliwości.. A poza tym od kiedy jest powiedziane, że seks stoi w kontrze do dzieci i rodziny? Chyba jest wprost przeciwnie. Żona z rozdmuchanym libido to prawdziwy skarb. Mało takich!