Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katarzyna19927

nie wiem co myśleć.

Polecane posty

Gość gość
"spadaj ciekawe czy ty bys chętnie sie zajmował/a kimś chorym i kompletnie niesamodzielnym" x tym zdaniem już chyba przekonałaś wszystkich że jesteś egoistką i hipokrytką, zdrowie można stracić w każdej chwili, możesz urodzić chore dziecko i co oddasz je wtedy, aby nie musieć się nim zajmować? Obyś ty nigdy ciężko nie zachorowała, albo żebyś nie miała wypadku, bo przekonałabyś się wtedy bardzo szybko jak to jest. Daj facetowi spokój jak najszybciej, niech sobie poszuka dziewczyny z wartościami, a nie traci czas na pustą laskę.

Gość katarzyna19927
trudno więc go zostawię bo jestem materialistka tak tak tak tak i egoistka.

Gość gość
"a co innego pomagać rodzinie a utrzymywać ją gdy zakłada sie własną." A czy on utrzymuje swoją rodzinę w tym momencie? Czy wspomniał kiedyś, że będzie to w przyszłości robił? A skoro on tej rodziny teraz nie utrzymuje to znaczy, że jakoś sobie radzą. A to, że nie chciał zobaczyć jak mieszkasz to dobrze o nim świadczy-nie liczy się dla niego ile masz kasy i czy będziesz mogła go utrzymywać. Bo piszesz w taki sposób, jakbyś się wywyższała nad tymi ludźmi, jakby ten biedny chłopak chciał się "wżenić" w tę twoją bogatą, pracowitą rodzinkę. Byleby jak najszybciej przejrzał na oczy. Życzę mu tego, bo jak się nie opamięta, to będzie cierpiał przez takie ś****wo.

Gość gość
zostaw, zostaw bo szkoda chłopaka

Gość katarzyna19927
a ja wam życzę żebyście musieli byc w takiej sytuacji jak ja, oddawali kase teściom bo nie umieją sobie poradzic i opiekować sie chorym rodzeństwem swoich połówek, skazując sie na niedostatek i ciezki los zamiast w spokoju pracować na siebie i dzieci, swoje dzieci.

Gość gość
A to ty już utrzymujesz tych teściów, już opiekujesz się bratem chłopaka?:D jesteś śmieszna, żałosna i beznadziejna. W*********j już stąd.

Gość gość
Idiotko, ile już tej kasy oddajesz teściom?? Od kiedy masz brata na utrzymaniu?? Żadna z tych rzeczy się w tej chwili nie dzieje, po chilere wypisujesz tutaj takie rzeczy. I ciekawa jestem co pomyślałabyś o swoim partnerze gdybyś to Ty miała niepełnosprawnego brata, który za jakiś czas wymagałby pomocy w opiece a on by Ci powiedział: a to sorry maleńka, bujaj się z tym sama, odchodzę :D Ty go nie kochasz, kochasz tylko siebie (szczerze mówiąc nie wiem za co)

Gość gość
Zamiast żalić się tutaj, miej odwagę powiedzieć mu to wszystko w oczy, szybko się przekonasz że chłopak pomyśli, dojdzie do wniosku że nie warto i kopnie cię w tyłek :)

Gość katarzyna19927
powiem mu wszystko. nie bójcie sie

Gość gość
Ooooo księżniczka się zdenerwowała trochę :)

Gość katarzyna19927
jestem spokojna. każdy tu szlachetnego i dobrego zgrywa bo was to nie dotyczy.

Gość gość
Mylisz się mnie akurat dotyczy, ale to nie wygląda tak jak ty zakładasz, na pierwszym miejscu zawsze jest własna rodzina, dopiero potem inni... ale ty i tak go nie kochasz, więc po co się w ogóle zastanawiasz.

Gość gość
Swoje pieniądze oddajesz, opiekujesz się tym chłopcem bździągwo? Racja, pieniądze chłopaka są wspólne, czyli twoje... no a twoje też są twoje, tyle że już tylko twoje :P