Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy mielona zielona kawa jest lepsza i skuteczniejsza od tabletek

Polecane posty

Gość gość
Nie mam pojęcia czy jest skuteczniejsza. Ja wybrałam kawę do picia, bo jest bardziej naturalna. W sumie i tu i tu występuje kwas chlorogenowy, więc chyba nie ma znaczenia co wybierzesz, chociaż czytałam już opinie że mielona działała a tabletki nie lub odwrotnie. To chyba zależy od organizmu. Jeśli zdecydujesz się na mieloną to ważne żeby była dobrej jakości. Ja polecam tą: http://www.zakawowani.pl/pl/p/Zielona-kawa-wspomagajaca-odchudzanie-500g/117 bo akurat ja piję i jestem zadowolona. Piłam raz też brazylię santos zieloną kupioną na all ale nie byłam zadowolona. Nawet nie czułam się energiczniej nie mówiąc już o chudnięciu:/ Ale czytałam też opinie osób, u których tabletki również okazały sie skuteczne.

Gość FiglaraTU
Ja ze względu na sam smak nie była bym jej w stanie pić.Dlatego poszukałam dla siebie tabletek.IQGreen.Na razie czekam na wznowienie sprzedaży bo niestety nie ma na magazynie.

Gość gość
IQ g00wno, spamerko! Ile jeszcze razy "subtelnie" wciśniesz reklamę tego szajsu, o którym nikt nic (poza twoim reklamowym bełkotem) nie słyszał? :o

Gość gość
Poszperałam trochę w internecie i znalazłam dość sporo informacji i opinii o IQGREENIE .Większość dziewczyn które stosowały te tabletki są zadowolone z ich skuteczność.

Gość gość
wielka lipa o smaku zmielonego zielonego bobu

Gość gość
Mnie również nie odpowiada smak zaparzanej zielonej kawy.Po prostu mnie odrzuca.Też myślę że dobrym rozwiązaniem są kapsułki.IQGREEN to chyba dobre rozwiązaniem jak ktoś nie chce pic zielonej kawy.

Gość gość
Stosowałam zieloną kawę ze sklepu piekna24.pl . Działa. W dużym stopniu przyczynia się do spadku wagi ciała. Doskonale hamuje łaknienie. Cena nie jest duża, jest nawet promocja teraz. Miałam spory spadek wagi dzięki niej. Ważne aby nie zamówić jakiejś podróbki a sprawdzoną zieloną kawę.

Gość gość jak domownik
Pewnie „piękna24”. Widzę, że opanowałyście z Green Coffe800 monopol na jedyna legalna zieloną kawę. Inne produkty ją zawierającą, to już podróbki. Nie wiem dlaczego tylko „pijecie” do Iqgreen, pomimo że preparat ten bardzo mi pomógł schudnąć i zgodnie z ulotka informacyjna zawiera ekstrakt brazylijskiej zielonej kawy. Pewnie w nim kawa jest „podrabiana” bo pochodzi z Brazylii, naturalna i faktyczna pewnie pochodziłaby z Grenlandii. Oczywiście zgodnie z Waszą logika. I co ciekawe, w przypadku innego produktu na „S” który sprzedajcie na odchudzanie, możecie prowadzić kulturalna akcję reklamową, a tu wyjechaliście wiocha jak mało? Czyżbyście zmienili agencję reklamy? A może to inna agencja Wam prowadzi Green Coffee? Jeżeli tak to dajecie to też tym od „S”.... są znacznie bardziej profesjonalni, kulturalni i moim zdaniem lepiej wpływają na wizerunek i produktu i firmy. W sumie mi to pikuś, bo ja biorę Iqgreen, nie mniej jestem wyczulona na zagrywki tego rodzaju, które uważam za grę poniżej godności każdej szanującej się firmy

Gość kawoszka88
Dla mnie skuteczniejsze okazały się tabletki zawierające ekstrakt takowej - konkretnie schudłam dzięki IQgreen

Gość zuzanna soll
Ja polecam zieloną kawe max- dobry sklad dobra energia waga idzie w dół.

Gość gość
osobiście to nie lubię smaku zielonej kawy ale nie będę się kłócić o jej właściwościach dietyczno-zdrowodnych wiec wybrałem zieloną kawę max w tabletkach. Daje zastrzyk energii jak normalna kawa przy okazji zmniejszając łaknienie :D