didusia40 0 Napisano Kwiecień 24, 2014 Witam Mam prawie 43 lata. Ostatnią miesiączkę miałam 16 marca trwała 12 dni tzn pierwsze 6 dni normalnie a ostatnie 5 plamiłam . Moje cykle do tej pory były w miarę uregulowane ok 28-30 dni Z moim partnerem kochaliśmy się 8 dnia cyklu- stosunek przerywany i 29 dnia cyklu. wtedy skończył we mnie ale też mam wrażenie że był to tzw suchy wytrysk bo po stosunku nic nie wypłynęlo. Do dnia dzisiejszego a to już 40 dzień cyklu nie mam okresu. Robiłam dwa testy ciążowe tyle że obydwa w godzinach popołudniowym i oba negatywne. Jeden w w 35 dniu cyklu drugi w 38. Cały czas mam wrażenie ciężkości w dole tak jakbym miała dostać okres ale nie ma nic:-( Sama się nakręcam nie mam innych objawów typu senność czy podwyższona temperatura ciała. Dodam jeszcze że jakoś tydzień przed spodziewanym okresem trochę ćwiczyłam na siłowni w plenerze tak ze 2 razy dziennie po pół godziny. Proszę napiszcie co sądzicie o tej sytuacji Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 24, 2014 może menopauza Ci się zaczyna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
didusia40 0 Napisano Kwiecień 24, 2014 Tak prawdę mówiąc to mam taką nadzieję ale sama zaczynam się wkręcać w ciążę :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 25, 2014 Mogłaś mieć cykl bezowulacyjny, w tym wieku tak się czasem zdarza. Wyznaczasz ją sobie w jakiś sposób? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
didusia40 0 Napisano Kwiecień 25, 2014 Ale co wyznaczam ciążę czy miesiączkę ? :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 25, 2014 to, ze cykl był bezowulacyjny, nie oznacza, że nie będzie miesiączki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
didusia40 0 Napisano Kwiecień 25, 2014 no tak ale ąz tak dużo by się opóźniała? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tylor34 Napisano Kwiecień 29, 2014 Chodziło mi o wyznaczanie owulacji :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
didusia40 0 Napisano Kwiecień 29, 2014 Z reguły miałam owulację w granicach 14-15 dnia cyklu nie zawsze zauważałam jej symptomy w marcu też jakoś nie zajarzyłam. Współżyję rzadko 2-3 razy w miesiącu więc jakoś specjalnie się nad tym nie zastanawiałam kiedy ona będzie . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 30, 2014 To może zacznij ją obserwować. Poznasz lepiej swoje ciało, a co za tym idzie, szybciej będziesz mogła wychwycić jakies anomalie. Pomocny w tym może być np tester na ślinę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach