Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kupowaliście bilety Wizz air przez Internet?

Polecane posty

Gość gość

Czy muszę od razu dokonywać płatności kartą? Niestety teraz nie mam odpowiednich funduszy na karcie, mogę to opłacić jutro?

Gość gość
po co zakldasz drugi temat? karta trzeba zaplacic od razu

Gość gość
Próbowałam i mam odrzuconą transakcję. czy jeśli jutro przyjdą pieniądze na moje konto bankowe od razu mi z niego pobiorą opłatę za przelot?

Gość gość
Nie. Musisz od poczatku przejsc cala procedure kupna biletu. Po cenie na dany dzien - moesz zyskac, mozesz stracic.

Gość gość
No właśnie widzę dzisiaj rano na swoim konie Wizz air że nie mam żadnych rezerwacji, czyli muszę jeszcze raz kupić bilet przez neta i zapłacić od razu, żeby mi wysłali bilet?

Gość gość
Koncie miało być

Gość gość
Boże kretynko aż tak tępa jesteś??? Nie umiesz posługiwać się karta debetowa? W tej Anglii to same tumoki z Polski siedzą :D Kretynko nikt nie będzie na ciebie czekał z biletem do momentu aż będziesz miała kasę na koncie. Nie mialas środków biedoku, a teraz dostalas wypłatę wiec dopiero teraz możesz zamówić bilet. To chyba jest logiczne dla każdego normalnego człowieka, tylko ty masz z tym problemy :o Zrozumialas juz czy mam ci to na kartce rozrysowac? :o :o

Gość gość
Co to jest "tumok"? Analfabetka poucza ... :D

Gość gość
Wole byc niewiedzaca jak sie pisze "tłumok" niz być kretynka niewiedzaca jak sie uzywa karty debetowej do płacenia przez internet :o wracaj do swojej wsi kuro i przy okazji zachecam do zapoznania sie ze slowem "analfabetka", bo widze, ze nie masz pojecia co oznacza to słowo :D :D