Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jestem TEGO warta

Kobieca samopomoc :)

Polecane posty

Mam do Was wielką prośbę! Na potrzeby napisania pracy mgr stworzyłam ankietę dotyczącą stosowania antykoncepcji hormonalnej. Ankieta przeznaczona jest dla kobiet, które stosują antykoncepcję hormonalną obecnie lub stosowały ją kiedyś - jest w pełni anonimowa. Chciałabym w swej pracy poznać jak wyglądają nasze realia. Ankieta zajmuje od 5 do 10 minut. Wasza pomoc będzie bardzo cenna! Byłabym Wam wdzięczna również za podzielenie się linkiem do ankiety ze znajomymi: jeśli byłabyś chętna wypełnić ankietę napisz do mnie maila (może być bez treści, wystarczy temat: ankieta) a zwrotnie prześlę Ci link. Mój mail jest na g-mailu: ankieta.antykoncepcja[małpa]gmail.com Liczę na Was i już teraz dziękuję za pozytywny odzew!

Gość gość
Analizy statystyczne do prac dyplomowych ONLINE Pełna obróbka danych ankietowych (wykresy, charakterystyki liczbowe, korelacje), analizy statystyczne wyników badań, weryfikacja hipotez, pomoc w statystycznym formułowaniu problemów badawczych. Pomoc odbywa się wyłącznie drogą elektroniczną, szybko, wygodnie, a co najważniejsze z gwarancją najwyższej jakości świadczonej usługi. Jestem magistrem matematyki stosowanej, od 8 lat zajmuję się wykonywaniem statystyk do prac, obróbką i analizą danych. Zapraszam gg 4593140 globmistrz@tlen.pl http://analizy-statystyczne.firma4u.pl