Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EVA BASTA

rospustnica

Polecane posty

Gość Maec
I piersi i główne centrum podjarania bym w zamian polizał ;)

Gość EVA BASTA
- ej prosze dodaj!!!!!! Laski sie bujaja w chlopcach ze wzgledu np charakter na szmal a ja sie potrafie zabujac bo widzialam majteczki u niego itd....wole chlopca slodkiego mimo pijaka niz brzydkiego i w porzo

Gość EVA BASTA
- no jestem mega zapalona ugascie mnie!!! Faceta majtki to dla mnie wazne jak kosmetyki, perfumy i bizuteria ....inne laski bujaja sie na charakter inne na szmal a ja nie ja potrafie sie zakochac bo majtki widzialam

Gość Maec
Ewka kafeteria wiekszosx linkow blokije jako spam, ba nawet zwyczajne posty potrafi bezsensownie zblokowac stad ciezko dodac jakis obrazek czy filmik... Stad panowje o maila pytali wczesniej ;)

Gość gość
A jestes na tyle perwem ze jakby ci sie chlopak strzepal w te gacie i pokryl wnetrze sperma to wylizalabys po dostaniu patrzac jak on zmienia na nowe?

Gość EVA BASTA
- oj trudno bedzie mi przelknac ze nie zobacze........lubie tez uchlopca masowac tam gdzie ma watrobke

Gość EVA BASTA
- tak bym polizala i jeszcze patrzac na jego oczy i wardzuszki ...podnieca mnie to ze to jest jego

Gość gość
Tu można masować i masować i tak z tego nic nikomu nie pomogę Eva :) Polizał by Cię byś wiedziała co to chłop, ale jak. Napisz chociaż gdzie się usadowiłaś.

Gość Maec
W tym stanie to na twarzy czyjejs, albo wibratorku sie usadowiła ;) Niezly masz fetysz, przyzwyczaj sie do mysli ze kiedys jakis chlopak bedzie to bezwzglednie wykorzystywać i z lepkimi białymi płynami bedziesz sie musiala zmagać 1-3 razy dziennie :p

Gość EVA BASTA
- ale lubie masowac w tym miejsscu wiedzac ze tam je watrobka jego unerwiona .....jestem w trojmiescie ......,

Gość EVA BASTA
- ale lubie masowac w tym miejsscu wiedzac ze tam je watrobka jego unerwiona .....jestem w trojmiescie ......,

Gość EVA BASTA
- taak te pyszne lepkie plyny bym przelknela przez przelyk tak jak w silniku ssawki do tloka czy jakos tak

Gość Maec
Heh, to pozdrawiam z północy Pomorskiego ;) Niegrzeczna pannica z ciebie wyrosła, faktycznie 'strach' pomyśleć jak wejdziesz w fazę jak u kobiety popęd na serio dojrzewa ;)

Gość EVA BASTA
- jestem na meskie rzeczy blyskawica .....nawet bym z rozkoszy potrafila malutka krzywde zrobic .... chcialabym miec kazdego chlopaka sperme na buzi i sie delektowac ze tam sa jego enzymy, sole mineralne, bialko

Gość Maec
Czyli ty chcesz mieć haremik panów z obowiązkiem chodzenia przy tobie w samych majtkach? ;) I z przymusem przynajmniej jednego orgazmu dziennie?

Gość EVA BASTA
- no faceta nigdy za malo.nawet 30 bym chciala kazdego w samych slipach i pelno wytryskow zeby ich poczuc co maja w podbrzuszu, a twoja sperma jak pachnie?

Gość Maec
A bo to łatwo określić jak pachnie jak się już nieomal przyzwyczaiło :P Zapach nie jest jakiś wybitnie lekki, zwykle troszkę czuć, choć nie nieprzyjemny...

Gość Maec
Heh, tępa kafeteria nawet mi sprecyzować nie da co to przypomina, tylko "treść została uznana za spam..."

Gość EVA BASTA
- z czyms sie kojarzy? Bym to w wrgach mymlala zeby czuc cie non stop, wez zwal i powachaj i pomsmakuj i napisz do evci

Gość EVA BASTA
- jaki masz kolor, smak, zapach, lepkosc, ?? Bym zawsze to polykala ci i delektowala sie ze to je twoje z brzuszka i jeszcze ciepla bo jajka to trzymali

Gość Maec
Kojarzy się z wędzonym mięskiem i migdałami - sporo ich w diecie choć mięsko głównie smaż/gotowane.

Gość Maec
Jak to na mięs/ożercę słonawa. Kolor prawie całkiem biały, niekiedy z nutką szarego/srebrnawego...

Gość Maec
Gęstość zależy jak długo 'chowana'... Też się pomału podniecam. Ale niech szlag trafi ten filtr spamu...

Gość EVA BASTA
- pycha!!!! Bym to zjadla jeszcze w dodtku slonawa ;-p a weronika rosati ladna?

Gość Maec
Chutliwość jak na młody wiek przystało czasem aż jasność umysłu przesłaniająca (zwykle najlepiej się czuje na koniec dnia jak dojdę 2-4 razy w ciągu dnia, minimum 5-6 razy w tyg), więc i byś miała co wtryniać...

Gość EVA BASTA
- chcialabym ci reke w jajka wkladac, chcialabym twoje bialko w ustach poczuc ........

Gość Maec
A lubisz trochę ssać jajka? Podobno jak już tuż przy orgazmie to się zrobi to niezły odlot daje... Chciałbym spróbować z kimś ;) potem tylko trzeba z refleksem nakierowywać jak sie nie skontroluje zakładam! Hmmm... chyba muszę zacząć pić płynów więcej, bo kotka ma niezły apetyt :)

Gość EVA BASTA
- tak jadra bym nawet lizala az bys czul juz w brzuchu ze idzie wytrysk to bym twoja glowke az w przelyk skierowala...faceci wlasnie zyja zeby dla pan produkowac bialko z solami mineralnymi i enzymami, po wytrysku dalej bym ci lizala nawet miedzy k***skiem a tylkiem bym tam lizala

Gość Maec
No to teraz mi już zupełnie stanął, takie to raczej podniecające wyobrażać sobie takie długotrwałe "dojenie"... Każdy pan z twojego 'haremiku' cholernym farciarzem byłby ja widzę jak ci ten apetyt zostanie a oni na tyle zdrowi żeby im nie flaczał od razu albo szybciutko stawał znowu... Ale to nie jest tak, że można się za takie dobre ssanko nie odwdzięczyć... lubisz jak cię liżą, czy wolisz mieć paluszki albo k***ska w środku?

Gość gość
Nie było mnie chwilę, a tu się atmosfera gorąca robi. Moje jajka są pełne bo nie miałem czasu sam ich opróżnić. Poczekam na moją panią to się zaopiekuje odpowiednio. Eva szkoda, że nie możesz mi wyssać moich soczków.