Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EVA BASTA

rospustnica

Polecane posty

Gość EVA BASTA
- no lubie ale bardziej jestem zeby ich lizac, nawet po wytrysku podnieca mnie ze juz opadl tez bym sie zajela i potrzymac przy sikaniu .....mogla bym ci nawet nogi az do tylka lizac, piescic, bestia tez bym byla gdybys mial usteczka wysmarowane swoim bialkiem bym to zlizala, nie gardze faceta wynikiem podniecenia bo sperma to owoc jego podniecenia, chcialabym twoje slipy polizac nawet spuszczone na nie i lizalabym wszedzie na zewnatrz i wewnatrz itd

Gość Maec
Podoba mi się ta twoja oralna fiksacja ;) Ja widzę, że nie być egoistą to w przypadku Twoim po prostu dawać jak najwięcej z jajek białeczka... Bardzo to interesujące ^.^ Cóż, najwyżej trzeba by było poczekać, aż się tymczasowo nasycisz... wtedy zejść na dół i lizać trzepiąc sobie, trzymać się na krawędzi... jak dojdziesz to wstać i od razu do twojej buźki tam gdzie lubisz... A potem aż już nie będzie można ;)

Gość EVA BASTA
- wam obaj bym polizala wasze enzymy ...kochani odezwe sie puzniej ( jak neta mi nie zablokuja juz)

Gość Maec
Nie ma sprawy kicia, za pół godziny muszę znikać... pewnie trzeba będzie trysnąć na chwałę Ewy po tej rozmówce ;)

Gość Maec
Eva jadę do Ciebie bo nie wytrzymam

Gość gość
Ja też :) Będzie miała podwójne emocje. Zgadzasz się gościu ?

Gość Maec
Hue hue hue. Podszywy.

Gość gość
EVA BASTA brzmi o wiele lepiej niż głupia walentyna, ale nadal jesteś głupia dziecino

Gość mieszko II
Evo skąd piszesz do mnie

Gość EVA BASTA
- nie znam glupiej walentyny

Gość mieszko II
basta strzeliła sobie z gumki-padła i niepowstała

Gość Maec
Evka zamiast powerade'a pije coś innego po prostu ;)

Gość EVA BASTA
- oj mieszko ty dziadzie nie pisz tak jestem spokojna, aniol EVA

Gość Maec
Spokojna dopóki temat nie zejdzie na męską bieliznę ;)

Gość EVA BASTA
- maec z toba dzis mialam bylam tak nabuzowana ze gdybym majtki zobaczyla to bym odstrzelila jak szampan w gore

Gość Maec
Do usług - jamiałem straaaaasznie dekoncentrującą erekcję i musiałem sobie zrobić przerwę ^.^ Myślałem o tych pieszczotkach którymi mnie nęciłaś, rzecz jasna. Powinnaś sobie założyć na komie maila albo jakiś komunikator do tego typu rzeczy, bo na forum publicznym nie wszystko tak znowu fajnie podać i wymienić.

Gość Maec
Np trudniej o niegrzeczne focie ;)

Gość EVA BASTA
- no bylam podjarana, ale kochani maec, mieszko, gosc moi musze wam powiedziec ze dzis juz koncze pianie do was gdyz jestem u kuzynki i tam tak nudno i mam neta ktory dzos przepada mi o polnocy, i dzis o niej wylatuje samolotem o 23 takze EVKI juz nie zobzczycie.....pieknie bylo maec twoje majteczki bym lizala, mieszko ciebie po brzuszku czalowala a gosciu ktory uciekles potem bym ci polknela.......musze sie spakowac i na lotnisko do Teojmiasta .....pozdrowionka Basta Eva

Gość Maec
A to jak wrócisz do TriCity to bez internetu już? No cóż, szkoda. Spędzam czas w trójmieście, teraz mam przynajmniej jedną podejrzaną jakbym kiedykolwiek miał wrażenie że ktoś mi się próbuje wzrokowo do bielizny dobrać :P

Gość EVA BASTA
- samolot mam po 23, a net do polnocy........wiec ze niektore maja na punkcie bielizny nie teges pod sufitem jak ja.........kocham was i pa, mam nadzieje ze samolotu nie odbija terrorysci, xD bede miala kieckie biala i bluzke wizytowa biala szpilki paskowane biale.....narka