Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kate midddddddd

patrząc na kate middleton nigdy bym nie sądziła, że ...

Polecane posty

Gość kate midddddddd

Nigdy bym nie przypuszczała, że ona była taka towarzyska, imprezowiczka, że była zdolna do tych rzeczy pokazanych w filmie "william i kate", taka stonowana mi się wydaje, posągowa a tutaj proszę, imprezy, picie, strzelanie z ojciem williama, treningi, w tym filmie ona taka szalona jest a jak ją teraz widzę to widać coś zupełnie innego.

Gość wqsada
co nas obchiodzi kate miidleton ?

Gość gość
bo to ,że jest taka poważna to raczej poza na potrzeby tego ,że jest księżną

Gość kate midddddddd
na pewno to potrzeby ale w ogóle patrząc na nią, na jej twarz to ona mi wygląda na taką spokojną, nieśmiałą itd. a nie żywiołową, energiczną, odważną dziewczynę

Gość gość
myślę że ona ma przerąbane z tą swoją teściówkę Królowa Elżbieta nawet z gęby wygląda na wredną jędzę, zmarnowała życie Dianie a teraz pewnie wpieprza się w kolejny związek

Gość gość
bo być może przez tą pozę nabrała troche takich cech , moze po części stała sie spokojniejsza niz kiedys była

Gość gość
szczerze mowiac mam to kompletnie gdzies

Gość vodicka
Wedlug mnie ksiaze karol i ksiaze harry i ksiaze william powinni w******* elzbiete....do tej starej poprutej psizfy powinni wejsc i spuscic sie tam swoim budyniem, elzbieta by pewnie im mlaskala i lykala tyle spermy ksiazecej nie moze pojsc na marne

Gość kate midddddddd
a można tak stać się spokojniejszym? bo moim zdaniem natury się nie oszuka więc albo pięknie gra teraz albo grała kiedyś lubię ją, nie chodzi, że chcę atakować bo uważam ją za bardzo fajną dziewczynę tylko tak się zastanawiam

Gość gość
na tym filmie było jak ona z nim spała przed ślubem i to nie raz!!!

Gość gość
Królowa Elżbieta juz pokazuje pazurki. Co powiedziała o Kate "niech mini spódniczki zostawi w szafie" chodzi o pobyt w Nowej zelandi tyle ze kate wszystkie kiecki miała do kolan gdzie ta stara widzi jakies mini?

Gość gość
a ja wiedziałam że ona była typem imprezowiczki, bo czytałam o niej zanim była oficjalną narzeczoną Williama. popatrz na jej siostrę i brata - całe rodzeństwo imprezowało, zresztą w Anglii wszyscy tak robią. Chleją, piją i balują. Teraz jest stonowana, bo taka ma być jako księżna i oficjał. Niestety, panna z robotniczej rodziny weszła do rodziny królewskiej i to oni jej dyktują warunki, ona ma się tylko dostosować.