Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiktoriaanna

Mariusz Rolewski usg dopplera

Polecane posty

Gość wiktoriaanna

Hej, idę dziś do doktora na usg dopplera przed skleroterapią, którą też pewnie wykona ten lekarz. Czy ktoś był u tego lekarza? I na usg, i na skleroterapii? Dzięki za każdą opinię!

Gość gość
Nie polecam tego lekarza- reklamowany jako wielki chirurg naczyniowy ...a takiej specjalizacji nie posiada. Mierny z niego specjalista chirurgii ogólnej. Wizyty prywatne u tego lekarza o ponad rok opóźniły właściwą wizytę u specjalisty chirurga naczyniowego. Teraz wiem ,że trzeba było zobaczyć co ma napisane na pieczątce.

Gość gość
Zgadzam się z tą opinią. Jest to lekarz o bardzo wygórowanym mniemaniu o sobie ale o bardzo przeciętnych umiejętnościach.

Gość Gość ona wawa

Bardzo szybka  diagnoza, skuteczne  leczenie i efekt prawie natychmiastowy. Oprócz tego dużo informacji dla pacjenta, dużo cierpliwości. Nie ma lepszego specjalisty , polecam Pana dr Rolewskiego  bardzo. Jestem zadowolona. Warto było chwilę  poczekać.

Gość kkkkkkkkk

Ja polecam. Uważam, że dr Rolewski ma wiedzę i doświadczenie. Zostałam szybko zdiagnozowana i szybko usunięto mi zakrzepy w udzie (w przeciągu dwóch wizyt). Dostałam również dużo wskazówek jeśli chodzi o postepowanie po zabiegu. 

Gość GośćP.

Cztery miesiące po pierwszej wizycie z wielkim węzłem żylaków na prawej nodze i po zabiegu p.Doktora Rolewskiego dziś prawie nie ma śladu po żylakach.Zabieg szybki , prawie bezbolesny,sam proces gojenia , pomimo uwag samego lekarza, że nie zawsze bywa przyjemnie, minął bez komplikacji.Polecam zdecydowanie!