Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Stażystka jak poderwać

Polecane posty

Gość gość

Szef przyjął do pracy kilka dni temu młodą stażystkę. Fajna laska :) Próbuję od czasu do czasu zagadać... Jak wzbudzić jej zainteresowanie ? Bo teraz średnio mi wychodzi :(

Gość mascislaw
Na pewno nie bądź nachalny. ... Dziewczyny nie lubią takiego zachowania. Możesz spróbować jej pomóc w trudnych rzeczach i dziewczyna na pewno to doceni. Myślę, że może nie czuć się pewnie w nowym miejscu pracy i to właśnie moim zdaniem jest dla Ciebie duża szansa. Możesz również wypróbować perfum z feromonami. Ja używam od jakiegoś czasu Love & Desire i dziewczyny są chętniejsze do rozmowy no i gadka od razu lepiej idzie. Czujesz się również pewniejszy siebie.

Gość gość
Wiesz gdyby bylo cos takiego jak gwarantowany podryw, zycie facetow mogloby byc znacznie bardziej proste :-), kobiet pewnie tez. Rownie dobrze moze byc less, miec chlopaka, dziewczyne etc. Sprobuj z nia pogadac, zobaczyc jakie ma zainteresowania. Albo wyjsc na herbate etc., chocby tylko w celach sluzbowych. Rzadko kiedy sa takie, ktore potrafia pocalowac i to dosc niegrzecznie druga reka tylko dlatego, ze maja na to ochote. Wtedy tez nie wiadomo czy po prostu nie robia tez tego w ramach kawalu. Wiekszosc dziewczyn rozgrzewa sie dopiero po jakims czasie, jak silniki spalinowe w zimie :-)