Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jaki makijaz na komunię dla córeczki

Polecane posty

Gość gość

Cześć Mamuśki Moja córcia ma za 3 tygodnie komunię, zastanawiam się nad makijażem dla niej. możecie mi coś doradzić? może róż, może beż? co jest w modzie? mam znajomą makijażystkę która zrobi makijaż i pomaluje paznokcie Oliwce. fryzjer już zamówiony. opalamy się teraz na tarasie żeby nie być białaskami :)

Gość gość
aż mnie zatkało...makijaż dla dziecka.

Gość gość
jebnij się w łepetynę tępa idiotka ,że takie idiotki mają dzieci szkoda .

Gość gość
autorka: oj delikatny, no weźcie, takie są czasy, kilka dziewczynek z klasy też będzie miało makijaż. dlatego pytam się o trendy. tak żeby ładnie na zdjęciach wyszła.

Gość Justann
Mam nadzieje, że to prowokacja, choć jak widzę zdjęcia "koleżanek" z dziećmi na FB to nie zdziwiłabym się gdyby to było naprawdę.

Gość gość
Opalamy się z córcią na tarasie bo chcemy wyglądać jak czarnuchy z getta :) A wy mamuśki?

Gość gość
oprócz makijażu radzę ci na przyjęciu komunijnym dac córce kieliszek z wódką lub winem i papierosa.

Gość gość
do matki wariatki zapomniałam dodać

Gość gość
proponowałabym tez postawić małą pod latarnią, dorobi sobie do prezentów komunijnych

Gość gość
Smoky eyes i czerwona szminka obowiazkowo.

Gość gość
i stringi i pończochy

Gość gość
autorka; chcę żeby wyglądała ładnie, bo taka blada jest, jak to będzie wyglądało, wypożyczony samochód, a tu wysiada taka bladzinka w kucyku. od małego tzreba uczyć dbania o siebie. ja w wieku 11 lat już byłam u kosmetyczki. przecież nie będę jej jeszcze farbować włosów, niech skończy chociaż lat. przesadzacie

Gość gość
Koleżanka powyżej ma rację, a paznokcie to koniecznie muszą być tipsy z akrylowymi kwiatuszkami.

Gość gość
moze tylko jakas polyskujaca odzywka na paznokcie autorko wystarczy za caly makijaz?

Gość gość
miało być niech skończy chociaż 12 lat do farbiwania włosów

Gość mamusiabrajankaa
heloooooł , kochaniutka w tym sezonie dzieciaczki ubieramy pod laleczki monster hight ! nasz klecha się burzył wiec olałyśmy z innymi matkami dziada i zamówiliśmy pastora! w salce wrzycimy na ścianę krzyzyk i bedzie gitesik wiadmo ze o msze w tym nie chodzi a o impreze po no i zeby chrzestni duzo kasiochy dali ! . Ale do rzeczy dziewczynki beda w albach ale takich mini w kolorze ecru ( biały jest banalny) do tego alby króciusieńkie zeby bylo widac zgrabne nożki! Makijaż krwista czerwień plus przydymione oczka i to byłoby na tyle . Pogadaj z matkami może też wam się uda zrobić taką komunię! klechami się nie przejmuj

Gość gość
kwiatuszki będą na paznokciach, ale nie tipsy. tylko zastanawiam sie czy iść w beże czy w róże. a może błękit? ja będę na brzoskwiniowo

Gość gość
a wiesz ze opalanie sie w dziecinstwie moze prowadzic do czerniaka

Gość gość
Jednak jesteś idiotką. Wszystkie tutaj z ciebie kpimy, a ty tego nie widzisz. Makijaż w wieku 9 lat, bo komunia, a w wieku 12 obcasy co? Myśl kobieto! Komunia to sakrament, nie wybieg dla modelek, nie rób z niej na siłę starej maleńkiej.

Gość mamusiabrajankaa
opalanie naturalne? - chyba żartujesz u nas wszystkie mamusie z córusiami chodzą na natryski! i wcale nie jest za wczesniej sasiadki córeczka ma latek a już biega opalona jak brzoskwinka

Gość gość
obowiązkowo makijaz, no jak! Przecież musi księdzu wpaśc w oko:) bez doczepianych rzęs teraz się do komunii nie idzie

Gość gość
autorka: przecież na świecie są nawet matki które mają po 12 lat, a wy tu aferę robicie o delikatny makijaż. no a wasze córki się nie malują? moja jak szła na bal w tym roku to jej rzęsy pomalowałam granatowym tuszem, róż na policzki i usta błyszczykiem, na włosach miała brokat, co w tym złego?

Gość gość
i przedłuzone włosy

Gość panMieczysławw
cóż za soczysty temat :classic_cool:

Gość gość
na głupote nie ma lekarstwa

Gość gość
autorka: przecież i tak za 2-3 lata zacznie się regularnie malować, to teraz nie może na specjalną okazje, oj dziewczyny pewnie wy same się nie malujecie.

Gość gość
prowo jak ch88888, ale przecież bulwers kafeteryjny musi być, ale wy durne jednak jestescie.