Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gdzie zdobyc lepi kiedy mam anginę a nie mam pieniędzy na leczenie??

Polecane posty

Gość gość

będe miała dopiero we wtorek, boje się czekac bo mam dziecko w domu. poradźie jak się mam wyleczyć??

Gość gość
za friko mi ją da?? wątpię :/ myslałam ze są moze jakies punkty gdzie można dostać leki za darmo. cholera nigdy nie byłam w takiej syt

Gość gość
Możesz udać się na pogotowie i udawać, że jest z tobą tak źle, że jest zagrożenie życia, to coś tam c***ewnie podadzą. :) A w ogóle, skoro będziesz mieć pieniądze we wtorek, to nie lepiej po prostu pożyczyć? Choćby we własnym banku na debet?

Gość gość
płukaj gardło wodą utlenioną, kilka razy dziennie,pomoże

Gość gość
wiesz penicylinę można kupić za 3zł. Idź do lekarza i powiedz jak sprawa wygląda. Potrzebujesz antybiotyk, ale cię nie stać i prosisz jak najbardziej refundowany lek. Na anginę nie ma innego środka, tylko antybiotyk. Im dłużej czekasz tym bardziej sobie pogarszasz

Gość gość
płukanie wodą utlenioną nie pomoze na anginę!!!!!!! ja przechodziłam ją kilka razy, próbowałam wszystkiego nawet smarowanie fioletem gardło, i NIC, tylko antybiotyk!!!!

Gość gość
dziękuję wam za odpowiedzi :* na pogotowie nie pójde bo dziecko zaraz odbieram z przedszkola a mąż w delegacji. :( z resztą coś by mi podali a na weekend leków nie mam dalej

Gość gość
akurat pech chcialz ę mam alergie na penicylinę, ale dziękuję :)

Gość gość
mam chyba duomoks w domu, ale własnie przeczytałam, ze zawieda amoksycyklinę czyli pochodna penicyliny :(